Μετά το θάνατο του γάτου τους, ανακάλυψαν κάτι συγκινητικό

Ένα ζευγάρι Βρετανών που πενθούσε το τετράποδό του, βρήκε ξαφνικά ένα σημείωμα...

Ο Bear και ο αδερφός του Teddy ήταν πραγματικά αχώριστοι. Οι δύο γάτοι πήγαιναν παντού μαζί (φωτό). Το Φεβρουάριο όμως ο Bear πέθανε ξαφνικά, αφήνοντας το ζευγάρι Βρετανών που τους φιλοξενούσε να πενθεί. Μερικές μέρες αργότερα οι Βρετανοί βρήκαν στο κολάρο του Teddy ένα σημείωμα που έλεγε: «Αγαπητέ ιδιοκτήτη. Είμαι η γειτόνισσά σου, που ζω στο νούμερο 4. Επίσης είμαι στενή φίλη των γάτων σου, που έρχονται στο δωμάτιό μου κάθε μέρα. Όμως ο ένας από αυτούς, ο μεγαλύτερος, έχει εξαφανιστεί εδώ και δύο εβδομάδες. Είναι καλά; Ανησυχώ πολύ γι' αυτόν. Είναι αξιαγάπητος γάτος και έχει αγγίξει την καρδιά μου».

Οι ιδιοκτήτες του Bear άφησαν μια επιστολή ως απάντηση, ενημερώνοντας τον μυστηριώδη αποστολέα ότι ο γάτος είχε πεθάνει και προσθέτοντας το email τους. Το επόμενο πρωί είχαν λάβει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα από την άγνωστη φίλη των γάτων τους, που αποδείχτηκε ότι ήταν μια Κινέζα φοιτήτρια η οποία σπουδάζει στο γειτονικό πανεπιστήμιο. Όπως ανέφερε η ίδια, είχε απολαύσει κάθε λεπτό που είχε περάσει με τον Bear, ο οποίος της είχε σταθεί πιστός φίλος κάθε φορά που εκείνη είχε ανάγκη από παρέα. Στο email η σπουδάστρια είχε επισυνάψει και κάποιες φωτογραφίες που είχε τραβήξει τους δύο γάτους στο σπίτι της.

Η Κινέζα, για να δείξει πόσο σημαντικός ήταν ο Bear για εκείνη, επισκέφτηκε τον τάφο του γάτου στον κήπο του ζευγαριού και άφησε λουλούδια. «Νιώσαμε περήφανοι για τον Bear μαθαίνοντας ότι είχε ομορφύνει τη ζωή και άλλων ανθρώπων», σχολίασαν οι Βρετανοί. Είναι κι αυτό μια παρηγοριά στο πένθος τους. 

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News