Το σκυλί που δεν ήθελε κανείς έγινε φύλακας άγγελος για χαμένες γάτες

Η Molly εργάζεται στην υπηρεσία Pet Detectives και λύνει τις πιο δύσκολες υποθέσεις!

Πολύς κόσμος νομίζει ότι οι γάτες και οι σκύλοι μαλώνουν…σαν τη γάτα με το σκύλο. Η Molly, όμως, έρχεται να διαλύσει κάθε στερεότυπο και προκατάληψη, όντας το πρώτο σκυλί που ειδικεύεται στην ανεύρεση χαμένων γατιών.

Το ταλέντο της ανακάλυψε ο άνθρωπός της Colin Butcher, πριν από ένα περίπου χρόνο και ήδη η Molly έχει βοηθήσει να βρεθούν πάνω από 100 γατούλες που είχαν εξαφανιστεί από τα σπίτια τους. 

Η Molly είχε αλλάξει 3 σπίτια, αφού όλοι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την αστείρευτη ενέργεια για δουλειά που έχει αυτό το κοκεράκι.

molly-dog.jpg

Όταν μπήκε στη ζωή της ο Colin, οι ελπίδες της είχαν αρχίσει να εξανεμίζονται. Μετά, όμως, από την κατάλληλη εκπαίδευση, η Molly έγινε ο καλύτερος σκυλοντετέκτιβ και βοηθός για τον Colin που εδώ και 10 χρόνια έχει επεκτείνει το γραφείο ερευνών του, και πλέον η Pet Detectives αναλαμβάνει και υποθέσεις χαμένων ή κλεμμένων κατοικιδίων.

Με την βοήθεια της Molly, η δουλειά του έγινε πολύ πιο εύκολη και γρήγορη, αφού μπορεί να καλύψει μία πολύ μεγάλη περιοχή ταχύτατα. Η πανίσχυρη μύτη της, με όσφρηση 1.000.000 φορές πιο δυνατή από τον άνθρωπο, μπορεί να «κλειδώσει» στη μυρωδιά μίας συγκεκριμένης γάτας και να την βρει άμεσα.

«Για εκείνη είναι απλά παιχνίδι» λέει ο Colin, που εξηγεί ότι η Molly όταν εντοπίσει τη χαμένη γατούλα κάθεται κάτω κουνώντας την ουρά της για να τον ειδοποιήσει ότι πέτυχε. 
«Ο χαρακτήρας της είναι που την κάνει πολύ καλό σκύλο ανιχνευτή. Ποτέ δεν κυνηγάει τις γάτες, και μάλιστα έχω δύο γάτες σπίτι με τις οποίες τα πάει μία χαρά». 


 

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News