Gavel: Ο σκύλος που απολύθηκε από την αστυνομία γιατί ήταν πολύ…χαδιάρης!

Αντί για κακοποιούς, κυνηγούσε χάδια!

Υπερβολικά κοινωνικός για το αστυνομικό σώμα κρίθηκε ο Gavel, ένα κουτάβι που είχε στρατολογηθεί από νωρίς για να μπει στο σώμα των αστυνομικών σκύλων του Queensland. 

Ο γλυκύτατος γερμανικός ποιμενικός ακολουθούσε κανονικά το πρόγραμμα εκπαίδευσης, μέχρι που οι εκπαιδευτές του στο Queensland Police Service, στο Brisbane της Αυστραλίας αποφάσισαν να τον αποβάλλουν για ανάρμοστη συμπεριφορά

gavel3.jpg

Συγκεκριμένα, ο Gavel κρίθηκε ότι παραείναι φιλικός με τους ανθρώπους, αφού σε κάθε ευκαιρία προτιμούσε τα χάδια και τις αγκαλιές από αγνώστους παρά να ψάχνει για εγκληματίες και να αναζητά ναρκωτικά και όπλα με την πανίσχυρη μύτη του. 

«Μπορεί να έχασε την ευκαιρία να γίνει αστυνομικός σκύλος αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο Gavel έχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να κάνει το καθήκον του ως επίσημος σκύλος του Queensland», έγραψε ο κυβερνήτης Paul de Jersey, στο σπίτι του οποίου γινόταν η εκπαίδευση του κουταβιού. 

gavel2.jpg


Έτσι, ο Gavel, απέκτησε μία μόνιμη θέση στο σπίτι και στην οικογένεια του de Jersey, ενώ εκτελεί άψογα τα καθήκοντά του υποδεχόμενος καθημερινά τους επισκέπτες και τους τουρίστες στο σπίτι του κυβερνήτη του Queensland.


 

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News