Ένας παχύσαρκος γάτος αδυνάτισε χάρη σε αυτή την έξυπνη πατέντα του ιδιοκτήτη του!

Υπήρχε μόνο ένας τρόπος να σταματήσει να τρώει το φαγητό όλων των γάτων στο σπίτι…

Ο Meatball, στα ελληνικά Κεφτές, ο γάτος ενός ζευγαριού από το Χονγκ Κονγκ, είχε γίνει παχύσαρκος γιατί συνήθιζε να καταβροχθίζει όχι μόνο το δικό του φαγητό, αλλά και εκείνο των ακόμα τριών γάτων που ζουν στο ίδιο σπίτι. Αυτή τη συμπεριφορά είχε αρχίσει να αντιγράφει, μάλιστα, και ένας νεότερος γάτος της οικογένειας, ο Pepper, το βάρος του οποίου επίσης είχε πάρει την ανιούσα.

Μέχρι που οι ιδιοκτήτες τους είχαν μια ιδέα η οποία βοήθησε τον Meatball και τον Pepper να αδυνατίσουν και έσωσε τους άλλους τετράποδους συγκατοίκους τους στο σπίτι από την πείνα.

Έφτιαξαν διαχωριστικά από χαρτόνι, τα οποία τοποθέτησαν ανάμεσα στα μπολ φαγητού των γάτων. Και επειδή το χαρτόνι δεν αντέχει πολύ αλλά η ιδέα δοκιμάστηκε με επιτυχία, τα διαχωριστικά γρήγορα αντικαταστάθηκαν από ξύλινα.

Για… απόλυτη απομόνωση, πρόσθεσαν στην είσοδο κάθε ατομικής «τραπεζαρίας» και από ένα κομμάτι ύφασμα

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες από κάτω, επιτέλους και οι τέσσερις γάτες μπορούν να απολαμβάνουν το γεύμα τους χωρίς να φοβούνται τους «κλέφτες». Στο μεταξύ, το βάρος του Meatball όχι μόνο σταμάτησε να ανεβαίνει αλλά άρχισε και να υποχωρεί από τη στιγμή που άλλαξαν οι κανόνες φαγητού.

patent2.jpgpatent.jpg

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News