Μοιάζει να μας κοροϊδεύει, αλλά είναι ένας γατούλης με ειδικές ανάγκες που στάθηκε πολύ τυχερός…

Γνώρισε τον Mr Magoo, έναν ξεχωριστό μαύρο γάτο.

Βρέθηκε πριν από τέσσερα χρόνια στον Καναδά, γατάκι ακόμα, να ζει στο δρόμο με τη μαμά, τον αδερφό και την αδερφή του. Μόλις μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική, αμέσως διαπιστώθηκε πόσο ξεχωριστός ήταν.

«Εξετάζοντάς τον ανακαλύψαμε ότι το κάτω σαγόνι του βρίσκεται πιο χαμηλά από το φυσιολογικό, εξαιτίας μιας ελαφράς παραμόρφωσης του κρανίου του, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να κρέμεται μόνιμα η γλωσσίτσα του έξω», σχολίασε η Natalie, νοσηλεύτρια στην κλινική, που τον ερωτεύτηκε και τον υιοθέτησε το ίδιο βράδυ.  

«Όταν τον πήρα αγκαλιά, χωρούσε στις χούφτες μου», είπε η Natalie. «Είχα γνωρίσει το τετράποδο άλλο μου μισό».
Παρόλο που η γλώσσα του Mr Magoo, όπως ονομάστηκε, κρέμεται έξω από το στόμα του 24 ώρες το 24ωρο, αυτό δεν τον εμποδίζει να ζει μια φυσιολογική ζωή, γεμάτη χάδια και αγκαλιές.

Τεσσάρων χρόνων σήμερα, έχει εξελιχθεί σε έναν όμορφο γατούλη που, σύμφωνα με τη Natalie, «λατρεύει τις αγκαλιές στον καναπέ, να κλέβει το φαγητό των σκύλων και των ανθρώπων, να πηδάει πάνω σε πάγκους, να κάνει ξαφνικές επιθέσεις στα Πομεράνιαν του σπιτιού και γενικά ζει τη ζωή του στο φουλ».

Η μόνη δυσκολία που αντιμετωπίζει; Λόγω της δυσμορφίας του σαγονιού του δεν μπορεί να μασήσει καλά, με συνέπεια να τρέφεται αποκλειστικά με υγρή τροφή.

«Όταν συνάντησα για πρώτη φορά τον Magoo νόμιζα ότι με είχε εκείνος ανάγκη, αλλά στην πραγματικότητα εγώ ήμουν που τον χρειαζόμουν. Άλλαξε τη ζωή μου για πάντα», κατέληξε η Natalie.

magoo_small.jpg

Ο Magoo όταν ήταν ακόμα γατάκι.


 

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News