Υπάρχουν και άντρες τρελοί με τις γάτες

Πίσω από το λογαριασμό @sixcatsonedude στο Instagram υπάρχει η ιστορία ενός τύπου και έξι γατών.

Μπορεί το στερεότυπο να μιλάει για «crazy cat ladies», συνήθως μοναχικές γυναίκες που φροντίζουν δεκάδες γάτες στο σπίτι τους, όμως δεν λείπουν και οι άντρες που είναι τρελοί με τις γάτες. Μια τέτοια περίπτωση, αν και αρκετά… light, εδώ που τα λέμε, είναι αυτή του David Kaminski, δημιουργού του λογαριασμού @sixcatsonedude, που αυτήν τη στιγμή μετράει πάνω από 27.000 followers.

Αρχικά ο Kaminski είχε δύο γάτες, μέχρι που γνώρισε μια γυναίκα η οποία είχε ακόμα τρεις. Όταν παντρεύτηκαν, ένωσαν τις ζωές τους και τους γατοπληθυσμούς τους και, επιπλέον, αποφάσισαν να υιοθετήσουν ακόμα μία.

Ο γάμος τους, ωστόσο, κατέληξε σε διαζύγιο, αλλά για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο ο Kaminski ανέλαβε την κηδεμονία και των έξι γατοπαιδιών τους. Έτσι, ενώ στο παρελθόν ακολουθούσε τον άγραφο κανόνα να μη φροντίζει πάνω από δύο γάτες τη φορά, τελικά βρέθηκε με μια μικρή αγέλη στο σπίτι του, με τα ονόματα Boo, Samaire, Bug, Pappa, Vinnie και Lacy Jane, ηλικίας 6 έως 12 ετών.

Παρά το συνωστισμό, ο Kaminski υποστηρίζει ότι οι γάτες συμβιώνουν αρμονικά μεταξύ τους και πως φαίνεται να απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης. Ανακάλυψε πώς είναι η καθημερινότητα ενός άντρα με έξι γάτες ακολουθώντας τον στο Instagram.

catsdude.jpg

@sixcatsonedude

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News