Ένας σκύλος επέστρεψε μετά από ενάμιση χρόνο στο σπίτι του στο Χαλάνδρι χάρη στο τσιπ

Μια συγκινητική ιστορία δίνει ελπίδα σε όσους έχουν χάσει το κατοικίδιό τους.

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να ξαναβρείς το χαμένο κατοικίδιό σου ενάμιση χρόνο μετά; Κι όμως μπορεί να συμβεί, όπως αποδεικνύει η ιστορία του Τόμπυ, που δημοσιεύτηκε σήμερα στο zoosos.gr

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κυκλοφορούσε αδέσποτος στην Παιανία, όπου, τυχερός μέσα στην ατυχία του, είχε βρει μια οικογένεια να τον ταΐζει. 

Ένα πρωί όμως που ο Τόμπυ άρχισε να κουτσαίνει, μια γυναίκα, η Σεραφίνα Τσουφλίδου, εθελόντρια της φιλοζωικής ομάδας «Κουνιστές ουρές», τον πήγε στον κτηνίατρο ο οποίος τον σκάναρε και διαπίστωσε ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν αδέσποτος: είχε τσιπ, το οποίο μάλιστα τον είχε καταχωρημένο ως χαμένο!

Τότε, ο κτηνίατρος τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη του ο οποίος, όπως είπε η κ. Τσουφλίδου στο zoosos.gr, «δεν πίστευε σε αυτό που άκουγε. Ο Τόμπυ χάθηκε από το Χαλάνδρι φεύγοντας από το χέρι του ιδιοκτήτη του και έκτοτε ήταν εξαφανισμένος και ενώ είχε κάνει όλες τις διαδικασίες για να τον βρει τα ίχνη του ζώου είχαν εξαφανιστεί».

Η ιστορία του Τόμπυ δίνει ελπίδα σε όσους έχουν χάσει το κατοικίδιό ζώο τους. Και μας παρακινεί να τσιπάρουμε το τετράποδό μας. Αν και το ιδανικό, επειδή δεν στέκονται όλα τα ζωάκια τόσο τυχερά όσο ο Τόμπυ για να σκαναριστούν από κτηνίατρο, είναι να φέρει, επιπλέον, στο περιλαίμιο ταυτότητα με τα στοιχεία επικοινωνίας του ιδιοκτήτη του.

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News