Βίντεο: Η γάτα που χαρίζει λουλούδια στους φιλόξενους γείτονές της

Αυτή είναι η ιστορία της Willow, που αντί για νεκρά ζώα φέρνει ροδοπέταλα στο κατώφλι των ανθρώπων που συμπαθεί.

Αν η γατούλα σου συνηθίζει, για να σε «ευχαριστήσει», να σου φέρνει νεκρά πουλιά και ποντίκια, θα εύχεσαι να είχε τις ίδιες συνήθειες με μια γατούλα ονόματι Willow, η οποία χαρίζει ροδοπέταλα σε όποιους συμπαθεί.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όταν μια Βρετανίδα γυναίκα, η Rosie, μετακόμισε σε ένα σπίτι με κήπο, σύντομα διαπίστωσε ότι κυρίαρχος του κήπου της, και των κήπων των γειτόνων της, ήταν μια φουντωτή τιγρέ γατούλα που απολάμβανε τη φροντίδα όλων των κατοίκων της γειτονιάς.

Η Rosie, με τη σειρά της, άρχισε να περιποιείται τη γατούλα αλλά από τις αρχές της άνοιξης έγινε μάρτυρας ενός παράξενου φαινομένου: καθημερινά, έβρισκε τον κήπο της σπαρμένο με ροδοπέταλα, σαν να ήταν το σκηνικό μιας γαμήλιας δεξίωσης.

Στην αρχή νόμισε ότι τα πέταλα παρασύρονται από τον αέρα, μέχρι που ένας γείτονας της είπε ότι είδε τη Willow να κουβαλάει ένα λουλούδι στο στόμα της. 

flower_cat.jpgΗ Willow επί το έργον. 

Η Rosie δεν μάζευε τα πέταλα, τα οποία μέρα με τη μέρα άρχισαν να δημιουργούν ένα ροζ χαλί στον κήπο της. Πρόσφατα, όταν είδε η ίδια τη Willow να καταφτάνει με ένα ακόμα λουλούδι, πρόλαβε να βιντεοσκοπήσει το σκηνικό με το κινητό της.

Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι αν οι ιδιοκτήτες της τριανταφυλλιάς δηλώνουν εξίσου χαρούμενοι με τη ρομαντική αυτή χειρονομία της γατούλας. Ας ελπίσουμε να δείξουν κατανόηση.

Παρακολούθησε το σχετικό βίντεο εδώ:

{youtube}RKiTF_yvj0E{/youtube}

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News