Ξαναβρήκαν τη γάτα τους 50 μέρες μετά την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική

Μια καθημερινή ιστορία που αποδεικνύει ότι η ελπίδα δεν χάνεται ποτέ.

Μια συγκινητική ιστορία δίνει αισιοδοξία στους ιδιοκτήτες που έχασαν τα αγαπημένα τους κατοικίδια στις φωτιές του καλοκαιριού στην Αττική αλλά δεν σταμάτησαν ποτέ να τα αναζητούν. 

Όπως έγραψε το zoosos.gr, δύο γυναίκες που έχασαν τη γατούλα τους, Μπόνι, η Μυρτώ Καλογεροπούλου και η μητέρα της, Πόπη, κατάφεραν να την ξαναβρούν ζωντανή μετά από πενήντα μέρες χάρη στην παρατηρητικότητα μιας άλλης γυναίκας.

Ενώ οι ιδιοκτήτριες της Μπόνι προσπαθούσαν να δραπετεύσουν από την πυρκαγιά με το αγαπημένο τους τετράποδο, έσπασε το κλουβί μεταφοράς της γατούλας, η οποία δραπέτευσε και χάθηκε. 

Τελικά η Μπόνι βρήκε καταφύγιο στην αυλή ενός σπιτιού στην Αργυρά Ακτή, όπου μια γυναίκα, αφού παρατήρησε ότι φορούσε περιλαίμιο και το χαρακτηριστικό «βαρελάκι», τη φωτογράφισε και ενημέρωσε τους ανθρώπους που δεν είχαν σταματήσει ποτέ να την ψάχνουν.

Έτσι, πενήντα μέρες μετά τη φωτιά η Μπόνι έσμιξε ξανά με την οικογένειά της.

Υπάρχει όμως και μια άλλη ιστορία πίσω από την ιστορία της Μπόνι, που επιβεβαιώνει ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί. 

Σύμφωνα με το zoosos, οι δύο γυναίκες κατάφεραν να διασωθούν αφού κολύμπησαν για τέσσερις ώρες και περισυλλέχθηκαν από Αιγύπτιους μετανάστες ψαράδες, οι οποίοι τις μάζεψαν με τις βάρκες τους από τη φουρτουνιασμένη θάλασσα. 

Έτσι, αυτή η μεγάλη περιπέτεια τελικά είχε αίσιο τέλος, τουλάχιστον για τις δύο φιλόζωες γυναίκες και τη γατούλα τους.

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News