Το τυφλό σκυλί που υιοθετήθηκε μαζί με το σκύλο οδηγό του

Ενάντια στα προγνωστικά, θα συνεχίσουν να είναι μαζί.

Πριν από λίγο καιρό, ένας άντρας στην Αμερική βρήκε τρία Ντάξχουντ που κάποιος είχε πετάξει στην αυλή του. Τα σκυλάκια μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο Salem Dogs, που αμέσως άρχισε να ψάχνει να τους βρει ένα σπίτι. Το ένα από τα σκυλιά, που ήταν απόλυτα υγιές, υιοθετήθηκε αμέσως, αλλά γρήγορα οι εθελοντές κατάλαβαν ότι η υιοθεσία των άλλων δύο θα ήταν δύσκολη υπόθεση.

Ο λόγος για τους Hilda και Herbie, τεσσάρων και πέντε ετών αντίστοιχα, που δεν ήταν απλώς αχώριστοι: Ο Herbie, με σοβαρά προβλήματα όρασης, ήταν εξαρτημένος από τη Hilda, η οποία ουσιαστικά λειτουργούσε ως το σκυλί οδηγός του, προστατεύοντάς τον και καθοδηγώντας τον.

Ωστόσο, το καταφύγιο δεν έχασε τις ελπίδες του και ανέβασε την αγγελία υιοθεσίας των δύο σκυλιών. Παραδόξως, σύντομα ένα ζευγάρι που ζούσε σε απόσταση εννέα ωρών από το καταφύγιο πρόσεξε τους Herbie και Hilda και οδήγησε μέχρι εκεί για να τους δει από κοντά.

Οι John και Dorothy Sinnar, όπως είναι τα ονόματά τους, μόλις συνάντησαν τα δύο σκυλιά τα ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να τα υιοθετήσουν μαζί. Στην αρχή η Hilda προσπάθησε να προστατεύσει τον Herbie, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι το ζευγάρι είχε καλές προθέσεις και αφέθηκε, μαζί με τον καλύτερό της φίλο, στα χάδια και τις αγκαλιές της νέας τους οικογένειας

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News