Αυτό είναι το πρώτο επίσημο καφέ για γάτες στη Νέα Υόρκη!

Οι λάτρεις της γάτας και του καφέ απέκτησαν το δικό τους στέκι.


Οι γατόφιλοι μπορούν τώρα να απολαύσουν τον καφέ τους μαζί με την αγαπημένη τους παρέα και στη Νέα Υόρκη. Ο λόγος για το Meow Parlor, το οποίο αποτελεί και το πρώτο επίσημο καφέ για γάτες στις ΗΠΑ.

Η ιδέα είναι απλή: το συγκεκριμένο καφέ προσφέρει απάγκιο καταφύγιο σε εκείνους που αγαπούν τόσο πολύ τις γάτες που θα ήθελαν να μπορούν να απολαύσουν ήσυχα και άνετα τον καφέ τους μαζί τους.

tetrapodo_meowparlor_internal01.jpg

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του Meow Parlor, πληρώνοντας μια ωριαία αμοιβή μπορούν να καθίσουν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου κυκλοφορούν ελεύθερα… γάτες ή να απολαύσουν ροφήματα και ελαφριά σνακ παρέα με το δικό τους κατοικίδιο.

tetrapodo_meowparlor_internal03.jpg
 

Επιπλέον, οι θαμώνες έχουν  τη δυνατότητα να αγοράσουν προϊόντα και γλυκά από το ζαχαροπλαστείο που στεγάζεται μέσα στο καφέ, φτιαγμένα ειδικά για τους χνουδωτούς φίλους τους αλλά και να παρακολουθήσουν  σεμινάρια σχετικά με τη συμπεριφορά και τις ιδιαιτερότητες κάθε ράτσας από τους κτηνίατρους του καφέ.

tetrapodo_meowparlor_internal02.jpg 

Τέλος, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι πελάτες μπορούν  να υιοθετήσουν όποια γάτα τους κάνει κλικ, διαδικασία η οποία απαιτεί το αντίγραφο της φορολογικής δήλωσής προκειμένου να αποδειχτεί ότι είναι σε θέση να συντηρεί οικονομικά  τη γάτα καθώς και μια υπεύθυνη δηλώσει ότι θα της φτιάξει το δικό της χώρο στο σπίτι του!

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News