Ένα τριήμερο φεστιβάλ για τα κατοικίδια!

Στο «Κατοικίδια εν δράσει», που γίνεται από τις 14 μέχρι τις 16 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, θα δεις ακόμη και... έκθεση τρωκτικών.

Αν αναρωτιέσαι τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο, σου έχουμε την ιδανική φιλοζωική πρόταση. Από Παρασκευή έως και Κυριακή (14-16/10) διοργανώνεται το φεστιβάλ «Κατοικίδια εν δράσει», μια μεγάλη γιορτή με σκοπό την υπεύθυνη ιδιοκτησία των ζώων συντροφιάς.

Φιλοξενείται στο χώρο Metropolitan Expo του Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος και προτείνει ένα πλήθος εκδηλώσεων, διαγωνισμών και επιδείξεων για επαγγελματίες αλλά και για όλους όσους αγαπούν τα ζώα.

Έτσι αυτό το τριήμερο θα έχεις την ευκαιρία να δεις διεθνείς εκθέσεις σκύλου, γάτας και, για πρώτη φορά, τρωκτικών και λαγόμορφων, να θαυμάσεις τη ζώνη με τα πολύχρωμα πτηνά, να παρακολουθήσεις ενδιαφέρουσες ομιλίες από Έλληνες και ξένους ειδικούς για διάφορα θέματα όπως η κατάθλιψη στη γάτα, το τοξόπλασμα και η εγκυμοσύνη, η μυστική γλώσσα των σκύλων, αλλά και η συμπεριφορά του κουνελιού, και να γνωρίσεις τη δράση πολλών φιλοζωικών οργανώσεων και σωματείων.

Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα θα βρεις στο www.petsinaction.gr

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News