Δύο βίντεο στο YouTube που χαλαρώνουν τα κατοικίδιά μας

Δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με ψυχολόγους των ζώων και η εκφώνηση ανήκει στον David Tennant, τον πρωταγωνιστή της σειράς Doctor Who.

Μήπως σε κάθε καταιγίδα το κατοικίδιό σου πανικοβάλλεται από τους κεραυνούς; Την επόμενη φορά για να το βοηθήσεις να ηρεμήσει δεν έχεις παρά να ανοίξεις... το YouTube.

Εκεί θα βρεις δύο βίντεο, ένα για γάτες και ένα για σκύλους, που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με ψυχολόγους ζώων ειδικά για τη Νύχτα του Γκάι Φοκς στις 5/11, μια εθνική γιορτή της Βρετανίας στη διάρκεια της οποίας πέφτουν πολλά πυροτεχνήματα (πραγματικός εφιάλτης για τα τετράποδα εξαιτίας των διαδοχικών κρότων).

Η εκφώνηση των βίντεo ανήκει στον ηθοποιό David Tennant, γνωστό κυρίως από την τηλεοπτική σειρά Doctor Who (στα επεισόδια που προβλήθηκαν μεταξύ του 2005 και του 2013), ενώ οι τίτλοι τους αποτίουν φόρο τιμής σε δύο κλασικά έργα: Η ταινία για τους σκύλους, Woofering Heights, παραπέμπει στα Ανεμοδαρμένα Ύψη (Wuthering Heights), ενώ εκείνη για τις γάτες, Peer Window, στο Σιωπηλό Μάρτυρα του Χίτσκοκ (Rear Window).

Δες το βίντεο για τους σκύλους εδώ: {youtube}TaxmA1MoOLk{/youtube}

Και για τις γάτες εδώ: {youtube}KD-2kYH3OG0{/youtube}

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News