Αυτό το χριστουγεννιάτικο παζάρι είναι αφιερωμένο στα αδέσποτα

Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία στήνει τους εορταστικούς πάγκους της με στόχο να χαρίσει στα αδέσποτα ζωάκια τα πιο ζεστά Χριστούγεννα.

Οι γιορτές έρχονται και μαζί τους φέρνουν τη διάθεση για ψώνια και προσφορά. Και τι καλύτερο από το να προσφέρεις ζεστασιά και αγάπη στα αξιαγάπητα τετράποδα που ζουν χωρίς... οικογένεια.

Κι αν σκέφτεσαι πώς μπορείς να το καταφέρεις αυτό, σου έχουμε την απόλυτη λύση: να κάνεις μια βόλτα αυτό το Σαββατοκύριακο από το Παζάρι της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας. Πρόκειται για ένα παζάρι ξεχωριστό, πλούσιο από τις προσφορές χορηγών εταιρειών, μελών και καταστημάτων. Εκεί, μάλιστα, θα συναντήσεις μια τεράστια ποικιλία ειδών, από πρώτο ή δεύτερο χέρι, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, προσφορές μελών, φίλων και χορηγών του Σωματείου.

Για την ιστορία, η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία είναι ένα σωματείο με 40ετή δυναμική δράση για την προστασία των αδέσποτων ζώων. Για την πραγματοποίηση των στόχων της, διοργανώνει εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, προκειμένου να βοηθά ετησίως μεγάλο αριθμό ζώων με ανάγκη προστασίας και περίθαλψης από το Σωματείο μας.

Μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις δε είναι και το πολυαναμενόμενο ετήσιο παζάρι της στο οποίο συρρέει μεγάλος αριθμός φιλόζωων επισκεπτών  για να ψωνίσει και, μαζί, να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τα αδέσποτα ζώα που φιλοξενεί η Εταιρεία.

Εμείς λοιπόν σου δίνουμε ραντεβού στο Παζάρι – τα λέμε εκεί.

INFO

Παζάρι της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας
Πού:
Πολεμικό Μουσείο, Β. Σοφίας & Ριζάρη 2, Αθήνα
Πότε: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου – Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016
Ώρες λειτουργίας: Σάββατο – 12.00-20.00 / Κυριακή – 09:00-17:00

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News