Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Run with your Dog

Ο αγώνας των Friskies, που έγινε την Κυριακή 1/10 στο Άλσος Εθνικής Τραπέζης στη Φιλοθέη, για ακόμα μια χρονιά διασκέδασε τους συμμετέχοντες και ενίσχυσε το έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας.

Μια διασκεδαστική εμπειρία με καλό σκοπό έζησαν όσοι συμμετείχαν στο 4ο Run with your Dog των Friskies, που διεξάχθηκε την Κυριακή 1/10 στο Άλσος Εθνικής Τραπέζης (Πάρκο Πικιώνη) στη Φιλοθέη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, γιορτάζοντας την ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στους ανθρώπους και τους τετράποδους φίλους μας!

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα 1.000 κιλά τροφής να προσφερθούν στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, ενισχύοντας το σημαντικό έργο της.

Οι ιδιοκτήτες έτρεξαν μαζί με τα κατοικίδιά τους, ενώ και φέτος οικογένειες με τα παιδιά και τους τετράποδους φίλους τους συμμετείχαν σε ειδικά family runs διασκεδάζοντας και δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο τη σχέση τους.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες, μέσα από εξειδικευμένες ομιλίες και σεμινάρια, ενημερώθηκαν για θέματα όπως οι Πρώτες Βοήθειες για σκύλους, η Γλώσσα του Σώματος και η Αρμονική Συμβίωση με το σκύλο, τα Οφέλη που έχει ο άνθρωπος από τη συμβίωσή του με ένα σκύλο, καθώς και η Ασφαλής Μεταφορά του σκύλου. 

Στο 4o Run with your Dog, επίσης, διασκέδασαν με δράσεις όπως face painting, paw painting, DJ sets, δημιουργία παιχνιδιών για τους τετράποδους φίλους μας, αλλά και pawlaroid φωτογραφίες που θα κρατήσουν τις αναμνήσεις ζωντανές!

Οι νικητές, χρυσός, αργυρός και χάλκινος, κέρδισαν τροφή Friskies για 1 χρόνο, 6 και 3 μήνες αντίστοιχα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα. Και του χρόνου!

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News