Διοργανώνονται για τρίτη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα τα Pet Awards, από την BOUSSIAS

Υποψήφιες είναι εταιρείες που διαθέτουν καινοτόμα προϊόντα-υπηρεσίες και δραστηριοποιούνται στον χώρο του pet industry.

Τα Pet Awards 2022 είναι τα βραβεία που για 3η συνεχόμενη χρονιά έχουν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, καθώς και τις καινοτόμες επιχειρήσεις που προσφέρουν ουσιαστική φροντίδα και ευζωία στα κατοικίδια ζώα.

Διοργανώνονται από τη BOUSSIAS και υποψηφιότητες έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν όλες οι εταιρείες που διαθέτουν καινοτόμα προϊόντα - υπηρεσίες και δραστηριοποιούνται στον χώρο του pet industry.

Στόχος των Pet Awards 2022 είναι να προβάλλουν τις εταιρείες, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που θα διακριθούν, να αναδείξουν τις καινοτομίες στο χώρο του pet industry και να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Επιστήμονες και Επαγγελματίες που διακρίνονται για το αξιοσημείωτο έργο τους.

Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Ειρήνη Μολφέση, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας δήλωσε «Ευχαριστώ την BOUSSIAS για τη δυνατότητα να συμβάλλω, από τη θέση της Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων Pet Awards 2022, στη διάκριση προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των σκύλων και των γατών και βελτιώνουν τη ζωή τους, διαφυλάσσοντας την υγεία τους και προσφέροντάς τους περισσότερη ασφάλεια και χαρά. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να προσφέρουμε στα ζώα που μοιράζονται τη ζωή μας, και ελάχιστο σε σχέση με το τι προσφέρουν αυτά σε μας».

Τα Pet Awards 2022 αποτελούν μία μοναδική ευκαιρία αναγνώρισης και διάκρισης των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο, διεκδικώντας ένα βραβείο, το οποίο θα αποτελέσει εργαλείο μάρκετινγκ προς το ευρύ κοινό, σε έναν από τους κλάδους με το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών στην παγκόσμια οικονομία: αυτόν του pet industry.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.petawards.gr

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News