Τώρα και ο σκύλος μας έχει το δικό του κρασί!

Μόλις λανσαρίστηκε από μια αμερικανική εταιρεία.

Επιτέλους, το αγαπημένο σου τετράποδο μπορεί να αράξει μετά τη βόλτα του -στο χαλάκι μπροστά- στον καναπέ απολαμβάνοντας κι αυτό ένα ποτήρι κρασί. Η αμερικανική εταιρεία Apollo Peak ανακοίνωσε ότι λανσάρει δύο φιάλες οίνων για σκύλους, τις ZinFanTail και CharDOGNay.
Η σύνθεση αυτών των ροφημάτων φυσικά δεν βασίζεται στο αλκοόλ, το οποίο είναι τοξικό για τα σκυλιά. Περιέχει όμως χαμομήλι ή μέντα, βοηθώντας τους τριχωτούς μας φίλους να χαλαρώσουν.

Η Αμερικανική Κοινωνία για την Πρόληψη της Βίας κατά των Ζώων (American Society for the Prevention of Cruelty to Animals) θεωρεί το χαμομήλι δυνητικά τοξικό για τα ζώα, διαβεβαιώνει ωστόσο ότι η περιστασιακή κατανάλωσή του είναι απίθανο να προκαλέσει προβλήματα σε ένα σκύλο. Σε κάθε περίπτωση, προτού δώσετε οποιοδήποτε τέτοιο σκεύασμα στο ζωάκι σας, συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο.

Αν πάλι θέλετε να... τα πιείτε παρέα με τη γάτα σας, η ίδια εταιρεία παράγει εδώ και μερικούς μήνες διάφορες ετικέτες οίνων για γάτες, βασισμένες στο catnip, όπως τις MosCATo ή Pinot Meow.

www.apollopeak.com

dogwine.png

p://www.apollopeak.com/

www.apollopeak.com

w.apollopeak.com

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News