Σίγουρα θα ζηλέψεις αυτό το τυχερό σκυλάκι

Ο όρος «σκυλίσια ζωή» αποκτά άλλο νόημα χάρη σε αυτό το υπνοδωμάτιο.

Μπορεί μέχρι σήμερα να ζήλευες τους πρίγκιπες και τις πριγκίπισσες για την άνετη και γεμάτη πολυτέλεια ζωή τους. Από σήμερα, όμως, μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά ότι από σήμερα θα αρχίσει να ζηλεύεις και τον Poncho, ένα μικρό τσιουάουα.

Για ποιο λόγο θα μας πεις; Μα γιατί αυτό το γλυκύτατο και μικροσκοπικό σκυλάκι έχει ένα υπέροχο υπνοδωμάτιο! Και προτού βιαστείς να μας κατηγορήσεις για… ανακρίβεια, να σε ενημερώσουμε ότι το υπνοδωμάτιο του Poncho δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το δικό σου και το δικό μας. Αντίθετα, είναι πλήρως εξοπλισμένο με ένα κρεβάτι φτιαγμένο ειδικά για εκείνον, διαθέτει συρταριέρα με για τα ρούχα και τα αξεσουάρ του ενώ είναι διακοσμημένο με κάδρα – έτσι, για να έχει κάπου να «πάει» το βλέμμα του πριν πέσει για ύπνο.

tetrapodo_poncho_internal01.jpg


Για την ιστορία, η ιδιοκτήρια του Poncho, Betty McCall, πρόσφατα δήλωσε ότι δεν είχε σκοπό να μπει σε όλη αυτή τη διαδικασία για να φιλοξενήσει το αγαπημένο της κατοικίδιο. Ωστόσο όταν «έπεσε» τυχαία πάνω σε ένα παλιό κουκλόσπιτο άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να χαρίσει στον Poncho τη στέγη που του… αξίζει!

tetrapodo_poncho_internal02.jpg

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News