Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να ασκηθείτε παρέα αυτό το Σαββατοκύριακο

Το τρίτο Run With Your Dog είναι γεγονός και σε προσκαλεί να τρέξετε παρέα με το σκυλάκι σου!

Το ότι ο σκύλος σου χρειάζεται καθημερινά την… άσκησή του το ξέρεις ήδη-αρκεί να σκεφτείς πώς αντιδρά κάθε φορά που του στερείς την έξοδο. Άλλωστε, σύμφωνα με τους ειδικούς 30 λεπτά άσκησης σε ημερήσια βάση εμποδίζουν την εκδήλωση των καταστροφικών… ενστίκτων τους και βάζουν φρένο στις ατασθαλίες του.

Για να αδράξεις κι εσύ τα οφέλη της άσκησης και να περάσεις λίγο ποιοτικό χρόνο με το αγαπημένο σου κατοικίδιο αυτό το Σαββατοκύριακο, σου έχουμε την τέλεια λύση. Και το όνομα αυτής «Run with your dog», τον αγαπημένο και πετυχημένο θεσμό που επιστρέφει αυτή την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου.
 

tetrapodo_runwithyourdog_internal.jpg


Μετά από δύο συνεχόμενες επιτυχίες , λοιπόν, τα Friskies πραγματοποιούν το 3ο Run with your Dog στην Ελλάδα, την Κυριακή από τις 09.00 μέχρι τις 15.00, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Το 3ο Run with your Dog θα πραγματοποιηθεί στο Λόφο Πανί στον Άλιμο, υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου.  Οι συμμετέχοντες καλούνται να τρέξουν μαζί με το κατοικίδιό τους, χωρισμένοι σε ομάδες των 25. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, εκτός από τους ενήλικες δρομείς, οικογένειες μαζί με τα παιδιά τους θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ειδικά «family runs». Το έπαθλο για τους πρώτους νικητές είναι τροφή για 1 ολόκληρο χρόνο από τα Friskies.  Παράλληλα, το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο εξασφαλίζει στους κατόχους τους για 6 και 3 μήνες αντίστοιχα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα.

Κι αν ακόμα δεν σε πείσαμε να τρέξετε παρέα, να σε ενημερώσουμε ότι το Run With Your Dog υποστηρίζει το έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας αφού για κάθε συμμετοχή προσφέρονται από τα Friskies 20 γεύματα για τη σίτιση των αδέσποτων σκύλων που φιλοξενεί!

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News