Όλα όσα συνέβησαν στο 3o Friskies Run With Your Dog

Ναι, ήμασταν κι εμείς εκεί!

Την προηγούμενη εβδομάδα βάλαμε τα αθλητικά μας και ανηφορίσαμε στον Λόφο Πανί στον Άλιμο για μια διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός και γιορτάζει την ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε εμάς και τους τετράποδους φίλους μας. Ο λόγος φυσικά για το Friskies Run With Your Dog, το οποίο διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή για 3η συνεχόμενη χρονιά και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και πολύ ενθουσιασμό!

Ακόμα καλύτερα, η συμμετοχή στο 3ο FRISKIES Run With Your Dog ξεπέρασε κάθε προσδοκία και 1.000 κιλά τροφής προσφέρθηκαν στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία ενισχύοντας έτσι το σημαντικό της έργο. Για να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό πρακτικά, για κάθε συμμετοχή προσφέρονταν από τα Friskies 20 γεύματα για τη σίτιση των αδέσποτων σκύλων που φιλοξενεί.

tetrapodo_internal02.JPG

Οι ιδιοκτήτες λοιπόν που δήλωσαν συμμετοχή έτρεξαν μαζί με τα κατοικίδιά τους μια απόσταση 1,5 χιλιομέτρου, ενώ και φέτος, οικογένειες με τα παιδιά και τους τετράποδους φίλους τους συμμετείχαν σε ειδικά «Family Runs», με κύριο στόχο να διασκεδάσουν και να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη σχέση τους, ενισχύοντας την ιδέα ότι τα κατοικίδια είναι μέλη της οικογένειας.

Εκτός από τους αγώνες δρόμου, μικροί και μεγάλοι, παρέα με το κατοικίδιο τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα όπως η υπακοή, το παιχνίδι και η βόλτα, αλλά και να διασκεδάσουν με παράλληλες δράσεις που πλαισίωσαν την εκδήλωση, όπως face painting, dog art με τις πατουσίτσες των σκύλων και dj sets.

tetrapodo_run_internal01.JPG 

Κι όπως  και σε κάθε Run With Your Dog, έτσι και φέτος οι αγώνες ανέδειξαν χρυσούς, αργυρούς και χάλκινους νικητές, οι οποίοι κέρδισαν τροφή Friskies για 1 ολόκληρο χρόνο, 6 και 3 μήνες αντίστοιχα, ενώ όλοι όσοι ήταν εκεί έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα για το 3ο FRISKIES Run With Your Dog.

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News