Η Purina και το Costa Navarino στέλνουν το μήνυμα #WeAreBetterWithPets!

Ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στα κατοικίδια!

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο Σαββατοκύριακο #WeAreBetterWithPets που θα γίνει στο Costa Navarino έχει ήδη ξεκινήσει!

Αν και για σένα το κατοικίδιό σου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειάς σου και θέλεις να περνάς όσο περισσότερο χρόνο μπορείς μαζί του, τότε βάλε τα καλοκαιρινά σου και έλα από 19 ως 21 Μαΐου στο πρώτο  #WeAreBetterWithPets Weekend που διοργανώνει η Purina στους μοναδικούς χώρους του Costa Navarino, σε μία ξεχωριστή γιορτή αφιερωμένη στα αγαπημένα μας ζωάκια!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές ειδικά σχεδιασμένες δραστηριότητες. Ο Θοδωρής Τριάντης, ο ιδιοκτήτης του Ελληνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Σκύλων, θα παρουσιάσει τρόπους για να εκπαιδεύσεις το σκύλο σου, βασικές οδηγίες και χρήσιμες συμβουλές. 

Ο υπεύθυνος καλλωπισμού σκύλων Aussie Pet Mobile, που δραστηριοποιείται στην Αθήνα θα σου εξηγήσει πόσο σημαντική είναι η περιποίηση των κατοικιδίων και θα δώσει συμβουλές.

Θα έχεις, επίσης, την ευκαιρία να συναντήσεις τα αδέσποτάκια που φιλοξενούνται στο Navarino Pet Community, ένα πρότυπο καταφύγιο φιλοξενίας που λειτουργεί στο Costa Navarino για αδέσποτα ζώα, τα οποία μπορείς φυσικά να υιοθετήσεις. Αν μάλιστα αποφασίσεις να υιοθετήσεις ένα σκυλάκι, η Purina θα σου τροφή για τους πρώτους 6 μήνες.

navarinopetcommunity.jpg

Στόχος της Purina, εξάλλου, μέσα από την εκδήλωση #WeAreBetterWithPets είναι να προωθήσει την ιδέα ότι τα κατοικίδια μπορούν να αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας στις εκδρομές και στις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και σε κάθε πιθανή δραστηριότητά σου. Εμείς αναλαμβάνουμε τις υποχρεώσεις μίας υπεύθυνης υιοθεσίας και εκείνα φέρνουν μοναδικά οφέλη και μία ιδιαίτερη χαρά στη ζωή μας. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εδώ και περισσότερα από 85 χρόνια η PURINA® έχει αφιερωθεί στη δημιουργία θρεπτικών, υψηλής ποιότητας τροφών για κατοικίδια ζώα για να ζουν πιο υγιεινά και χαρούμενα.  Στη PURINA®, οι επιστήμονες τροφίμων και οι κτηνίατροι των κατοικίδιων είναι όλοι αφοσιωμένοι στο να βοηθήσουν τα κατοικίδια να ζήσουν μακρά, ευτυχισμένη και υγιή ζωή. Το πάθος και η δέσμευση να κάνουν τη διαφορά στις ζωές των κατοικιδίων και των ιδιοκτητών τους κάθε μέρα που περνάει, είναι το κίνητρο, η πρόκληση και η ανταμοιβή τους.

Και επειδή η διατροφή είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τη γενική υγεία τους, έχει θέσει τεράστια έρευνα για την παραγωγή θρεπτικά ολοκληρωμένων και ισορροπημένων, εύγευστων τροφών που βοηθούν στην υποστήριξη και διατήρηση της υγείας και ευεξίας των κατοικίδιων.

Έλα, λοιπόν, κι εσύ το Σαββατοκύριακο 19-21 Μαΐου στην εκδήλωση της Purina και του Costa Navarino για να διαδώσουμε μαζί το μήνυμα ότι είμαστε καλύτερα όταν είμαστε μαζί με τα κατοικίδιά μας! #WeAreBetterWithPets

wearebetterwithpets.jpglogocostanavarino.png

 

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News