Αυτή την Κυριακή τρέχουμε με το σκύλο μας για καλό σκοπό!

Συμμετέχουμε στο 4ο Run with your dog (1/10), στο Άλσος Εθνικής Τραπέζης στη Φιλοθέη, παίρνουμε μέρος σε διάφορες παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους και ενισχύουμε το έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας.

Την Κυριακή που έρχεται, 1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, αφιέρωσέ τη στον τετράποδο φίλο σου. 

Τα Friskies διοργανώνουν για τέταρτη συνεχή χρονιά το Run with your Dog στο Άλσος Εθνικής Τραπέζης (Πάρκο Πικιώνη) στη Φιλοθέη, υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, γνωστού για τη φιλοζωική δράση του μέσω της Φιλοζωικής Ένωσης Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι θα έχεις την ευκαιρία να τρέξεις σε αυτό τον πρωτότυπο αγώνα παρέα με το σκύλο σου, όπου εκτός από τους ενήλικες δρομείς μπορούν να συμμετάσχουν και οικογένειες με τα παιδιά τους σε ειδικά «family runs».

Μπορείς επίσης να λάβεις μέρος σε μια σειρά παράλληλων δράσεων, όπως ειδικά σεμινάρια για θέματα που αφορούν τα αγαπημένα μας κατοικίδια («Γλώσσα του Σώματος και Αρμονική Συμβίωση», «Πρώτες Βοήθειες για Σκύλους» κ.ά.), face και paw painting, αλλά και… pawlaroid φωτογραφίες, για να κρατήσεις πάντα ζωντανές τις αναμνήσεις με το τετράποδό σου!

Το Run with your dog υποστηρίζει για ακόμα μία χρονιά το έργο της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας αφού για κάθε συμμετοχή τα Friskies προσφέρουν 20 γεύματα για τη σίτιση των αδέσποτων σκύλων που φιλοξενεί.

Το έπαθλο για τους πρώτους νικητές είναι τροφή για 1 ολόκληρο χρόνο από τα Friskies. Οι δεύτεροι και τρίτοι νικητές κερδίζουν τροφή για 6 και 3 μήνες αντίστοιχα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα.

Δήλωσε συμμετοχή στο www.runwithyourdog.grpaw_painting750.jpg

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News