Ένα διήμερο φεστιβάλ για το σκύλο στη Helexpo

Στις 4 και 5/11 ανακάλυψε τα πάντα για τον τετράποδο φίλο σου στο Discover Dogs 2017 με δωρεάν είσοδο.

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις δεκάδες φυλές σκύλων, ακόμα και ελληνικές, να συζητήσεις με ειδικούς ό,τι σε απασχολεί για τη φροντίδα του τετράποδου φίλου σου και τη συμβίωση μαζί του, αλλά και να κερδίσεις δώρα. Όλα αυτά στο Discover Dogs 2017 στη Helexpo, ένα φεστιβάλ για το σκύλο με ελεύθερη είσοδο.

Ανάμεσα στις δραστηριότητες στις οποίες μπορείς να συμμετέχεις είναι ενημερωτικές εκδηλώσεις όπου, μεταξύ άλλων, εκπαιδευτές θα σε καθοδηγήσουν σωστά για να βοηθήσεις το σκύλο σου να ξεπεράσει τους φόβους του και να κοινωνικοποιηθεί ομαλά και κτηνίατροι θα δώσουν απαντήσεις στα συνηθέστερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τετράποδοι φίλοι μας. 

Παράλληλα, ομάδες εθελοντών από όλη την Ελλάδα με φιλοζωική δράση θα βρίσκονται εκεί για να ενημερώνουν τους επισκέπτες για το έργο τους. Και φυσικά, σκυλιά και… παιδιά θα είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτα, αφού θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να εκτονωθούν με διάφορους τρόπους στο χώρο του φεστιβάλ. 

Για τα τετράποδα, συγκεκριμένα, θα υπάρχει το Dog Playground, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος σωματικής και νοητικής εκτόνωσης του σκύλου, ενώ τα πιτσιρίκια θα απολαύσουν μια σειρά από παιδικές δράσεις της ομάδας Ζω.Ε.Σ. (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων, Ιδρυμάτων και Οργανισμών), ενώ ταυτόχρονα μυούνται στην έννοια της φιλοζωίας, όπως face painting, μπαλονοκατασκευές, θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια.

Στο www.discoverdogs.gr θα βρεις περισσότερες πληροφορίες και τη φόρμα επίσκεψης στο φεστιβάλ.

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News