Γιορτή Υιοθεσίας & Fashion Catwalk Με Τη Συνοδεία Σκύλων

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του μια διαφορετική επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στον εντυπωσιακό χώρο του Ζαππείου, το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 17:30

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του μια διαφορετική επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στον εντυπωσιακό χώρο του Ζαππείου, στις γιακαράντες, το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 17:30 όπου Έλληνες celebrities περπάτησαν μαζί με τους τετράποδους φίλους τους στέλνοντας το μήνυμα της υιοθεσίας και όχι της αγοράς σκύλων.

Το αποτέλεσμα ήταν να υιοθετηθούν 8 σκυλάκια και αυτό ήταν και η μέγιστη ένδειξη της επιτυχίας της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση ήταν μια πρωτοβουλία του  ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Κηφισιάς «Α.Γ.Α.Π.Η» με Πρόεδρο την Κυβέλη Λάσκαρι, υπό την αιγίδα του Δήμου ΑΘΗΝΑΙΩΝ, της κας Σεραφείνας Αβραμίδου εντεταλμένης για Φιλοζωικά θέματα και της Υπηρεσίας της Αστικής Πανίδας με την κα Μορφέτα.

Οι celebrities που συμμετείχαν στο catwalk  ήταν οι : Ναταλία Δραγούμη, Ερρίκος Πετιλόν, Σπύρος Πώρος, Έλενα Ψωμά, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, Αννίτα Ναθαναήλ, Δημήτρης Στρέπκος, Γιώργος Καβακάκης, Περικλής Κονδυλάτος, Κατερίνα Αλεξανδράκη, Ελένη Φιλίνη, Τόνια ΚούμπαΚωνσταντίνος Φραντζής, Βανέσα Αδαμοπούλου, Χριστίνα Θεωνά, Ειρήνη Γεράσοβιτς, Κατερίνα ΤσάβαλουΑθηνά Τρανούλη,  Έλσα Τόλη. Με αυτό τον τρόπο θέλησαν κυρίως να  ευαισθητοποιήσουν αλλά και να μεταδώσουν την αγάπη τους για τα ζώα.

Επιπλέον,  οι σκύλοι οδηγοί τυφλών του Κέντρου Σκύλων Οδηγών Ελλάδος, συνόδευσαν στην πασαρέλα δύο κοπέλες με προβλήματα οράσεως ενώ όλοι οι συμμετέχοντες φορούσαν δημιουργίες των σχεδιαστών:  Vassilis Emmanouel Zoulias, Δημήτρης Στρέπκος (Celebrity Skin), Μαρί Γυπαράκη Art Myconian Stories, Μαρία Τάγκαλου,  Αθηνά Τρανούλη, Daphne Valente και Ειρήνη Γεράσοβιτς.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος, Πρέσβης του Οράματος του Σωματείου επιμελήθηκε τα κοσμήματα καθώς και η σχεδιάστρια, Κατερίνα  Σταυρίδη τις μπλούζες του Σωματείου και η Ηρώ Ζαμπούνη τα κοσμήματα με θέμα τους τετράποδους φίλους μας.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η Αννίτα Ναθαναήλ και ο Κώστας Σόμμερ, την μουσική επιμέλεια είχε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ενώ ο Δήμος Αναστασιάδης ανέβασε τη διάθεση στα ύψη με τα νέα του τραγούδια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, οι Αντιπεριφεριάρχες  Γιώργος Δημόπουλος, Γιάννης  Κεχρής, η Αντιπρόεδρος του Ζάππειου Μαριάνθη Καφετζή, ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος, ο πρώην Υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος, ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς κος Λαχανάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου Αθηναίων Μάριος Τσέρτος,  ο Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνος Χαλιόρης,  η Δάφνη Βαλέντε, η Ζωή Γερουλάνου, η Όλγα Καραβερβέρη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και πλήθος φίλων του Σωματείου.

Συντελεστές Εκδήλωσης

          Event Manager : Γιάννης Φυρίγος

          Creative Director: Δημήτρης Γραμματικογιάννης

          Μακιγιαζ : Freddy Make up Stage

          Hair Stylist : Gino Coiffure

          Υποδήματα: Dona Luxury Shoes by Christina Theona

          Τον Κώστα Σόμμερ έντυσε η Rococo.

Η So FineCommunications Management που διοργανώνει την Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week επιμελήθηκε το event.

Να ευχαριστήσουμε για την ευγενική παραχώρηση φωτογραφικού υλικού τον Γιάννη Βλασερό.

Credit photo: Οικονομόπουλος

Στη φωτό εξωφύλλου: Η Μαριάνθη Καφετζή αντιπρόεδρος του Ζαππείου με σκυλάκια προς υιοθεσία

 

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News