Το πρώτο ριάλιτι με γάτες ξεκίνησε στην Ισλανδία

Ονομάζεται Keeping Up With The Kattarshians και έχει εντυπωσιακή επιτυχία.

Τέσσερις γάτες άγνωστες μέχρι πρόσφατα μεταξύ τους καλούνται να συνυπάρξουν στο ίδιο σπίτι. Αυτό είναι το σενάριο του Keeping Up With The Kattarshians (λογοπαίγνιο από το Keeping Up With The Kardashians των αδερφών Καρντάσιαν), το πρώτο ριάλιτι όπου δεν συμμετέχει κανένας άνθρωπος παρά μόνο, όπως προδίδει και το όνομά του, τα αγαπημένα μας αιλουροειδή. Στην ιστοσελίδα του ισλανδικού καναλιού Nutiminn, όπου προβάλλεται, έχει φέρει την υψηλότερη επισκεψιμότητα που είχε ποτέ το site.

Οι τηλεθεατές μπορούν λοιπόν να παρακολουθήσουν κάθε στιγμιότυπο από την καθημερινότητα των τετράποδων παικτών, αν και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα δουν πολλά, αφού οι γατούλες του ριάλιτι περνούν ατελείωτες ώρες στην αγκαλιά του Μορφέα.

«Μας αρέσουν όλα όσα κάνουν», υποστηρίζει η παραγωγός του, Inga Lind Karslodottir. «Έχει πλάκα όταν τρελαίνονται και καταστρέφουν το σπίτι, αλλά είναι και χαλαρωτικό να τις βλέπεις να κοιμούνται. Είναι καλό για την ψυχή», προσθέτει η ίδια.

Το καλό της υπόθεσης για τις ίδιες τις γάτες (οι οποίες προέρχονται από καταφύγιο ζώων) είναι ότι από την πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής του σόου υιοθετήθηκαν όλες. Ανεξάρτητα λοιπόν από το ποια θα... αναδειχθεί νικήτρια, μετά το τέλος της σεζόν θα μεταφερθούν στις καινούριες τους οικογένειες. 

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News