Το «All About Cats» επιστρέφει για ένα μοναδικό διήμερο 6-7 Μαΐου

Με σύνθημα «Love Living with Cats», δωρεάν είσοδο και πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο παράδεισος του γατόφιλου, το «All About Cats», επιστρέφει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο «Helexpo Maroussi» το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου (10.00-20.00), με δωρεάν είσοδο και πολλά δώρα για όλους τους επισκέπτες.

Ειδικοί και ζωόφιλοι που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην βελτίωση των συνθηκών της ζωοφιλίας στην Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους, τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους και μας καλωσορίζουν στον μαγικό κόσμο της γάτας …ράτσας αλλά και ταράτσας, αφού στο «All About Cats» είναι ευπρόσδεκτες όλες οι γάτες, καθαρόαιμες αλλά και αδεσποτούλες. 

Με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της αγαπημένης μας γάτας και σύνθημα το «Love Living with Cats», η φετινή διοργάνωση προσφέρει ένα μοναδικό διήμερο με πολλές εκδηλώσεις που καλύπτουν όλα τα ενδιαφέροντα αλλά και τις ηλικίες. 

allaboutcats3.jpg
Στο ειδικά διαμορφωμένο αμφιθέατρο θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις συνολικά 23 ομιλίες και παρουσιάσεις γατών και να μάθεις απαντήσεις από ειδικούς σε πολλά θέματα που αφορούν την διατροφή, την ψυχολογία,  την εκπαίδευση, τις σχέσεις της γάτας με άλλα κατοικίδια και πολλά άλλα. (όλο το πρόγραμμα των ομιλιών εδώ)

Ακόμα, θα γνωρίσεις τις πλέον ασυνήθιστες φυλές γάτας, όπως την αυτοκρατορική, άτριχη «Sphynx», την αγέρωχη, μαλλιαρή «Main Coon», την «Ιερή Γάτα Βιρμανίας» αλλά και την μοναδική ελληνική φυλή, την «Γάτα του Αιγαίου».  

allaboutcats2.jpg

Αν πάλι νιώθεις την ανάγκη να αποκτήσεις ένα καινούριο τετράποδο σύντροφο, πήγαινε στις «Ημέρες Υιοθεσίας» που θα γίνουν στα πλαίσια του φεστιβάλ, με τη συμμετοχή δεκάδων ζωοφιλικών σωματείων από όλη την Ελλάδα που θα παρουσιάσουν το έργο τους, και άνοιξε την καρδιά σου και το σπίτι σου σε μία αδέσποτη γατούλα

Παράλληλα, θα υπάρχει ειδικός χώρος όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορέσουν να περάσουν ανέμελες στιγμές κατασκευάζοντας παιχνίδια και περνώντας δημιουργικά το χρόνο τους, αλλά και πολλές δραστηριότητες αποκλειστικά για παιδιά, όπως μπαλονοκατασκευές, face painting και το σόου του αγαπημένου μάγου της Χαχανούπολης, γνωστού ως Viledoni. Αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

allaboutcats4.jpg

Θα μπορέσεις ακόμα να πάρεις μέρος σε διαγωνισμούς και να κερδίσεις πλούσια δώρα, να ανακαλύψεις νέες υπηρεσίες, να πάρεις συμβουλές για τη διατροφή και την περιποίηση της γάτας σου, να δοκιμάσεις (δηλαδή όχι εσύ, η γάτα σου) νέα προϊόντα σχεδιασμένα ειδικά  για γάτες και να δεις νέα προϊόντα διατροφής

Πάρε λοιπόν τη γάτα σου κι ελάτε στο απόλυτο φεστιβάλ για γάτες για να φωνάξουμε (και να νιαουρίσουμε) όλοι μαζί: «Love living with cats»!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.allaboutcats.gr

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News