Το κουτάβι που κανείς δεν ήθελε γίνεται viral σε «σπαραξικάρδιο» βίντεο

Πώς ένα κουτάβι στην πόλη της Νέας Υόρκης κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις παρά το ότι αρχικά πέρασε απαρατήρητο σε μια εκδήλωση υιοθεσίας στο Central Park.

Το μικροσκοπικό τεριέ έχει γίνει διάσημο στο Διαδίκτυο - και του κόσμου διάσωσης - χάρη σε ένα βίντεο που είναι πλέον viral.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υιοθεσίας σκύλων, που φιλοξενήθηκε από το Brooklyn's Badass Animal Rescue, ένας μοναχικός λευκός σκύλος, που ακούει στο όνομα Bob Parr, απαθανατίστηκε σε ένα βίντεο TikTok που δημοσιεύτηκε από τον εικονογράφο Andrea Cáceres.

Πάνω από το βίντεο εμφανίζονται τα λόγια του Cáceres: "POV: είσαι σε μια εκδήλωση υιοθεσίας και όλα τα προς υιοθεσία σκυλιά τραβούν την προσοχή εκτός από τον... Μπομπ... Παρακαλώ κάποιος να του δώσει ένα για πάντα σπίτι."

Από τότε που δημοσιεύτηκε το βίντεο του 3χρονου σκύλου 10 κιλών, συγκέντρωσε 3,7 εκατομμύρια προβολές και σχεδόν 3.000 σχόλια λατρείας.

"Κοίτα. δεν κλαίω πολύ. Αλλά ακόμη και μια αόριστα θλιβερή ιστορία γύρω από έναν σκύλο και δεν μπορώ να ελέγξω τα δάκρυά μου», έγραψε ένας σχολιαστής.

«Ωχ, η καημένη η καρδιά μου δεν το αντέχει. Ο τρόπος που κοιτάζει τριγύρω σαν «τι γίνεται με εμένα», έγραψε ένας άλλος.

Μια άλλη ανάρτηση έλεγε απλώς: «Θα πέθαινα για τον Μπομπ».

@petartbyandrea

Replying to @dani_d37 thank you all for wishing Bob good luck! he is available for adoption at @badassanimalrescue and his foster @juliezeilinger is open to any questions about him if you are interested in knowing more ❤️ #adoptabledogs #rescuedog #momdogslife

♬ Oh Klahoma - Jack Stauber

Η ανάδοχη μαμά του Μπομπ, Τζούλι Ζάιλινγκερ, είπε ότι η ανταπόκριση ήταν συντριπτική.

«Είναι τόσο ωραίο που τόσοι πολλοί άνθρωποι νοιάζονται για τον Bob», έγραψε ο Zeilinger σε ένα Instagram Story. «Κυριολεκτικά εκατοντάδες ζητούν να τον υιοθετήσουν εξαιτίας αυτού του βίντεο… Είναι ένας σκύλος που ανατρέφεται με αγάπη ενώ εκατομμύρια χρειάζονται σπίτια».

Ο Ζάιλινγκερ έριξε επίσης νερό στην αφήγηση ότι κανείς δεν ήρθε να χαϊδέψει τον Μπομπ, λέγοντας στη Daily Mail ότι κάποιοι προσπάθησαν να αλληλεπιδράσουν με τον μικροκαμωμένο σκύλο, αλλά ότι είναι απλώς πολύ ντροπαλός και συγκρατημένος. Εξήγησε ότι τον έχει για περίπου τέσσερις μήνες, και μάλιστα του πήρε λίγο χρόνο για να ον κάνει να νιώσε άνετα και ζεστά με την οικογένειά του.

 bob-dog-88

«Ήταν πολύ συγκλονισμένος και νομίζω ότι οι άνθρωποι το ένιωσαν και ήθελαν να του δώσουν χώρο», είπε ο Zeilinger επιδοκιμαστικά. Ήταν επίσης η πρώτη του μεγάλη έξοδος μετά από θεραπεία για διροφιλαρίωση, συμβάλλοντας στη συστολή του. Αλλά η ανάδοχη μαμά του πρόσθεσε ότι όποιος υιοθετήσει τον Μπομπ μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα είναι μια ευχάριστη προσθήκη σε κάθε νοικοκυριό.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του Bob στο Petfinder, πήρε το όνομά του από τον χαρακτήρα της Pixar από το "The Incredibles" λόγω της μεγάλης του δύναμης. Είναι επίσης στειρωμένος.

«Είναι ένας απίστευτα γλυκός σκύλος που θέλει απλώς να αγαπά και να τον αγαπούν», είπε η Zeilinger, προσθέτοντας ότι θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί.

«Αλλά από τη στιγμή που ξέρει ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί και ότι είσαι εκεί για να τον προστατέψεις, είναι όλος δικός σου».

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News