Το γατάκι που ταξίδεψε συσκευασμένο σαν πακέτο για 4 ημέρες... και επιβίωσε

Ένα αληθινό θαύμα.

Η ιστορία του Joey αποδεικνύει ότι, σε κάποιες περιπτώσεις, οι γάτες είναι πραγματικά εφτάψυχες. Το γατάκι τυλίχθηκε κατά λάθος στην κορυφή ενός πακέτου, με αποτέλεσμα να γίνει σχεδόν επίπεδο, με τα πόδια απλωμένα στα πλάγια και το κεφάλι προς τα πάνω, και ταξίδεψε από το Σικάγο μέχρι το Μέμφις. Πέρασαν τέσσερις ολόκληρες μέρες, στη διάρκεια των οποίων δεν μπορούσε να κουνηθεί, μέχρι να ανακαλυφθεί από έναν οδηγό κούριερ, ο οποίος το ακούσε να νιαουρίζει μέσα από την καρότσα ενός φορτηγού, και να μεταφερθεί σε κτηνίατρο. 

«Είναι σκληρό καρύδι», σχολίασε η ειδικός που τον ανέλαβε, Caroline McCutcheon. Όπως διαπίστωσε, το τυχερό μέσα στην ατυχία του ζωάκι υπέφερε από αφυδάτωση και υπογλυκαιμία όταν εντοπίστηκε και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα κατάφερνε να επιβιώσει έστω και μία μέρα ακόμα. «Πιθανότατα ζούσε στο εσωτερικό κάποιας αποθήκης και παγιδεύτηκε στο μηχάνημα συσκευασίας», πρόσθεσε η κτηνίατρος. «Δεν πιστεύω ότι έγινε επίτηδες. Μάλλον πρόκειται για ατύχημα».

Αρχικά ο Joey, όπως ονομάστηκε, δυσκολευόταν να περπατήσει αλλά πλέον έχει αναρρώσει πλήρως. Μάλιστα έχει γίνει η αδυναμία του προσωπικού της κτηνιατρικής κλινικής και, κρίνοντας και από τη φωτογραφία, μάλλον δεν θα αργήσει να υιοθετηθεί.

 

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News