Έχασε το γάτο της πριν από δεκατέσσερα χρόνια αλλά τελικά τον ξαναβρήκε

Μια ακόμα ιστορία που δίνει ελπίδες σε όσους αναζητούν το κατοικίδιό τους.

Ο Snitch, ο γάτος μιας νοσηλεύτριας σε κτηνιατρική κλινική, της Rachel Wells, εξαφανίστηκε το 2003. Η ιδιοκτήτριά του τον έψαχνε για μήνες, τοποθετώντας αφίσσες και μοιράζοντας φυλλάδια στην περιοχή της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Δύο χρόνια αργότερα, ένας γάτος έκανε την εμφάνισή του σε κάποιο υπαίθριο μουσείο, σε απόσταση πέντε περίπου χιλιομέτρων από το σπίτι της Rachel. Εκεί είχε την τύχη να τραβήξει την προσοχή του Roger Colbourne, υπαλλήλου του μουσείου, ο οποίος ανέλαβε τη φροντίδα του, ονομάζοντάς τον Tiger. Τότε ο Roger δεν είχε ιδέα για το παρελθόν του Tiger.

Κάποια στιγμή όμως ο Roger ανακάλυψε ότι ο Tiger είχε μικροτσίπ και, αφού ελέγχθηκε, διαπιστώθηκε ότι ήταν ο γάτος που είχε χάσει η Rachel. Εκείνη πήγε στο μουσείο να τον βρει, αλλά έκρινε ότι ήταν καλύτερο να παραμείνει εκεί. «Ο Roger τον έχει κοντά του για πολύ περισσότερο καιρό από ό,τι τον είχα εγώ και τον αγαπάει πολύ. Τον ταΐζει καθημερινά ψάρι και τηγανιτές πατάτες, δεν θα μπορούσε να περνάει καλύτερα», είπε η Rachel (στη φωτό, ο Tiger με τη Rachel και τον Roger). 

«Όταν τον βρήκα νόμιζα ότι κάποιος τον είχε εγκαταλείψει», σχολίασε ο Roger, συμπληρώνοντας: «Έχασα το σκύλο μου τα περασμένα Χριστούγεννα, αλλά η καθημερινή μου επαφή με τον Tiger με βοηθάει πραγματικά να το αντιμετωπίσω. Είναι ένας πολύ τρυφερός γάτος».


 

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News