Ένας πρωτότυπος τρόπος να βρεις σπίτι για μια γάτα που δίνεις για υιοθεσία

Μια φιλοζωική οργάνωση, στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει μια οικογένεια για έναν ηλικιωμένο γάτο, έβγαλε μια φωτογραφία που είχε αναπάντεχη επιτυχία…

Ο 15χρονος Dougie περίμενε όλο το καλοκαίρι στο καταφύγιο Animal Refuge League of Greater Portland στο Μέιν των ΗΠΑ τους ανθρώπους που θα τον υιοθετούσαν χωρίς να τους πειράζει η προχωρημένη ηλικία του.

Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του τον είχαν αφήσει στη φιλοζωική οργάνωση επειδή αδυνατούσαν πλέον να φροντίσουν την ολοένα και πιο εύθραυστη υγεία του.

Οι άνθρωποι του καταφυγίου, λοιπόν, αφού τον θεράπευσαν από ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το γαστρεντερικό του, ξεκίνησαν τις προσπάθειες να του βρουν ένα καινούριο σπίτι, μια απαιτητική αποστολή γιατί κάποιες φορές τα μεγαλύτερης ηλικίας ζώα μένουν στα αζήτητα.

Καθώς, όπως διαπίστωσαν, ο Dougie λάτρευε τις αγκαλιές, ένας από τους εργαζόμενους του καταφυγίου ονόματι Robert Weimer άρχισε να τον κουβαλάει μέσα στο μάρσιππο του παιδιού του.

Και όταν η φιλοζωική ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία με τον Dougie στο μάρσιππο του Weimer, στην οποία ο γατούλης έδειχνε ακαταμάχητα αξιαγάπητος, οι προτάσεις για υιοθεσία άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Η τυχερή που έγινε τελικά «μαμά» του ήταν η Ashley Perkins. «Κοιτούσα την ιστοσελίδα της οργάνωσης με τη μητέρα μου όταν της είπα, "Θεέ μου, να ένας μικρούλης ηλικιωμένος γάτος που έχει ανάγκη από ένα σπίτι"», είπε στο ABC News η Perkins. 

«Όταν επισκεφτήκαμε το καταφύγιο, ο Robert τον είχε στο μάρσιππο και ήταν πολύ χαριτωμένος. Έριξα μια ματιά και στα άλλα γατάκια, αλλά κανένα δεν συγκρινόταν με τον Dougie», πρόσθεσε η ίδια.

Στο καινούριο του σπίτι ο Dougie συνεχίζει να απολαμβάνει να τον κουβαλούν σαν μωρό και τα πηγαίνει τέλεια με την άλλη γάτα του νοικοκυριού.

Δες το σχετικό βίντεο εδώ: {youtube}pNvC-io8xJQ{/youtube}
.

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News