To γατάκι στο οποίο δεν έδιναν πάνω από έξι μήνες ζωής

Στην περίπτωση του Κέβιν, η αγάπη έκανε για ακόμα μία φορά το θαύμα της.

Όταν η Tailah, μια νοσηλεύτρια σε κτηνιατρική κλινική, συνάντησε για πρώτη φορά τον Kevin, ερωτεύτηκε το πρόσωπό του που έδειχνε διαρκώς έκπληκτο. Αποφάσισε λοιπόν να τον βοηθήσει, παρόλο που οι γιατροί δεν του έδιναν πάνω από έξι μήνες ζωής.

Ο Kevin, ένας Μπλε Ρωσικός που τότε ήταν μόλις τεσσάρων εβδομάδων, είχε γεννηθεί με υδροκεφαλία, μια σοβαρή κατάσταση που μπορεί να επηρεάζει την όραση, την ακοή και τη λειτουργία του εγκεφάλου. Πράγματι, ο ίδιος ήταν σχεδόν τυφλός και κουφός.

Παρ’ όλα αυτά η Tailah τον υιοθέτησε και, όπως λέει σήμερα, «υποσχέθηκα στον εαυτό μου να του δώσω όσο περισσότερη αγάπη μπορούσα». 

Ο Kevin διέτρεχε αυξημένο κίνδυνο να υποστεί εγκεφαλικό, αλλά ως εκ θαύματος άρχισε να μεγαλώνει φυσιολογικά, αντιμετωπίζοντας την κάθε του μέρα με περιέργεια, επιμονή και παιχνιδιάρικη διάθεση.

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, ενάντια σε όλα τα προγνωστικά, είναι ένας γατούλης που λατρεύει τις αγκαλιές, αλλά και τα παιχνίδια στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφώσει γι’ αυτόν η «μαμά» του, ένα μικρό «παιδότοπο» για γάτες! 

«Όσοι τον γνωρίζουν ανακαλύπτουν έναν αστείο, χαρούμενο, ανόητο, αξιαγάπητο μικρό γατούλη!», λέει η Tailah.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που του έδωσα μια ευκαιρία στη ζωή – μια ευκαιρία που άρπαξε με νύχια και με δόντια!».

«Τα γατάκια με ειδικές ανάγκες είναι εκπληκτικά, γιατί ανταποδίδουν όλη την αγάπη που παίρνουν», καταλήγει η Tailah, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι η αγάπη κάνει θαύματα.

Ακολούθησε τον Kevin στο λογαριασμό του στο Instagram.

kevin2.jpgO Kevin σήμερα.

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News