Φωτογραφίες: Η γάτα που έχει ταξιδέψει 50.000 χιλιόμετρα σε ένα βαν

Ανακάλυψε την εκπληκτική ιστορία της Willow.

Πριν από 2,5 χρόνια ένας νεαρός Αυστραλός, ο Rich, εγκατέλειψε τη δουλειά του, πούλησε όλα τα υπάρχοντά του και άρχισε να γυρίζει την Αυστραλία με ένα βαν (περισσότερα για την τάση μπορείς να διαβάσεις εδώ). Η διαφορά του από άλλους περιπλανώμενους; Καθώς δεν μπορούσε να αποχωριστεί τη γάτα του, Willow, την πήρε μαζί του!

Ο Rich και η Willow έζησαν μαζί εμπειρίες που θα τους ακολουθούν μια ζωή: στη διάρκεια μιας συνολικής διαδρομής 50.000 χιλιομέτρων, κατασκήνωσαν στη φύση, ανέβηκαν σε βουνά, εξερεύνησαν δάση, χαλάρωσαν σε παραλίες και έκαναν κρουαζιέρα στο Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο. 

Η Willow φαίνεται να λατρεύει τη νομαδική ζωή. Είναι ελεύθερη να εξερευνήσει κάθε νέο προορισμό τους, καθώς ο Rich τής έχει φορέσει ένα περιλαίμιο με ανιχνευτή που του επιτρέπει να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή πού περιπλανιέται η γατούλα του. 

Ο γύρος της Αυστραλίας φτάνει προς το τέλος του για το παράξενο αυτό δίδυμο, όμως ο Rich πιστεύει ότι τώρα που έχουν συνηθίσει να ταξιδεύουν διαρκώς, δύσκολα θα μπορούσαν να προσαρμοστούν ξανά σε μια «τακτοποιημένη» ζωή. Μπορείς λοιπόν να ακολουθήσεις τις περιπέτειές τους στο Instagram, που όπως φαίνεται δεν θα έχουν σύντομα τέλος!

Παρακάτω δες φωτογραφίες από το ταξίδι τους.

vancat6.jpgvancat3.jpgvancat2.jpgvancat4.jpgvancat5.jpg 

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News