Πίσω από μια παράξενη συνέντευξη για δουλειά κρυβόταν… μια γάτα

«Είσαι αυστηρός στην προστασία του προσωπικού χώρου σου;» ήταν μια από τις ερωτήσεις στις οποίες κλήθηκε να απαντήσει ένας υποψήφιος εργαζόμενος σε ιατρική κλινική.

Όταν ένας άντρας πήγε σε μια επαγγελματική συνέντευξη διεκδικώντας μια θέση εργασίας σε ιατρική κλινική, οι ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει δεν ήταν ακριβώς οι αναμενόμενες.

Μάλλον όμως απάντησε σωστά, γιατί τελικά επιλέχθηκε για τη θέση. Όταν λοιπόν έπιασε δουλειά κατάλαβε το λόγο για τον οποίο η συνέντευξη ήταν ελαφρώς «ανορθόδοξη».

Δύο ερωτήσεις που του έγιναν ήταν οι εξής: «Σου αρέσουν οι γάτες;» και «Είσαι αυστηρός στην προστασία του προσωπικού χώρου σου;». Κι αυτό γιατί, όπως ανακάλυψε στην πορεία, θα χρειαζόταν να μοιράζεται το χώρο εργασίας του με μια γάτα που τρελαίνεται για αγκαλιές και απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο να τρίβεται στα πρόσωπα των υπαλλήλων της εταιρείας!

Για αυτή τη γάτα λοιπόν, η έννοια του «προσωπικού χώρου» δεν υφίσταται. Χαλάλι όμως, γιατί έχει δείξει από την αρχή τη συμπάθειά της στον καινούριο εργαζόμενο και τον «βοηθάει» στη δουλειά του με τον τρόπο της!

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News