Η γατούλα που βρέθηκε μέσα σε ένα κουτί από χριστουγεννιάτικα στολίδια

Η μονόφθαλμη Yara δίνει διαρκώς την εντύπωση ότι μας κλείνει το μάτι!

Κάποιος άφησε σε μια κτηνιατρική κλινική στις ΗΠΑ ένα κουτί από χριστουγεννιάτικα στολίδια, αλλά όταν το προσωπικό το άνοιξε, αντίκρισε ένα… ζωντανό στολίδι: ένα γατάκι που λόγω της αναπηρίας του, φαινόταν σαν να τους κλείνει το μάτι!

Η Yara, όπως ονομάστηκε, ήταν τότε περίπου 4-6 μηνών και είχε γεννηθεί μονόφθαλμη. Πέρα, ωστόσο, από αυτή την ιδιαιτερότητα, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Αποδείχθηκε, αντιθέτως, ιδιαίτερα παιχνιδιάρα και χαδιάρα.
Και όταν κάποιος από το προσωπικό της κλινικής τής έδωσε ένα λούτρινο ζωάκι, η Yara αμέσως το αγκάλιασε και αποκοιμήθηκε παρέα.

Ήταν ξεκάθαρο ότι η Yara έπρεπε να βρει επειγόντως μια οικογένεια. Στάθηκε τυχερή, γιατί αποφάσισε να την υιοθετήσει ο Matty, ο αδερφός μιας γυναίκας που εργάζεται στην κλινική.

Αμέσως μόλις πάτησε το πόδι της στο καινούριο της σπίτι, η Yara άρχισε να συμπεριφέρεται σαν να ζούσε από πάντα εκεί. «Είναι πάντα γεμάτη ενέργεια και με διάθεση για παιχνίδι», σχολιάζει ο Matty σήμερα.

Μάλιστα μια από τις αγαπημένες της δραστηριότητες είναι να σκαρφαλώνει στον ώμο του «μπαμπά» και να κουρνιάζει στην κουκούλα του φούτερ του. Έτσι, βρίσκεται στα ζεστά και ταυτόχρονα τον ακολουθεί όπου κι αν πηγαίνει, χωρίς να χρειαστεί να... κουνήσει το μικρό της δαχτυλάκι.

Ποιος θα μπορούσε να ονειρευτεί καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο;

Ακολούθησε τη Yara στο λογαριασμό της στο Instagram.

yara750.jpg

H Yara με τον «μπαμπά» της.

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News