Ένα αγοράκι με λαγόχειλο και διαφορετικό χρώμα ματιών βρήκε το σωσία του: ένα γάτο!

Ο 7χρονος Madden έχει πέσει επανειλημμένα θύμα bullying, αλλά ο νέος, τετράποδος φίλος του τον βοηθάει να νιώθει λιγότερο μόνος.

Ένα 7χρονο αγόρι από την Οκλαχόμα (ΗΠΑ) βρήκε το ιδανικό του ταίρι σε ένα γάτο-σωσία. Κι αυτό γιατί και οι δύο έχουν διαφορετικό χρώμα ματιών και λαγόχειλο.

Ο Madden γεννήθηκε μια σπάνια κατάσταση που ονομάζεται ετεροχρωμία της ίριδας, όπου τα δύο μάτια έχουν εντελώς διαφορετικά χρώματα, αλλά και λαγόχειλο. Μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις, ωστόσο λόγω της «διαφορετικής» εμφάνισής του έχει πέσει επανειλημμένα θύμα bullying.

Η ζωή του όμως άλλαξε ριζικά πριν από μια εβδομάδα, όταν η μητέρα του, Christina, είδε την αγγελία ενός όμορφου δίχρωμου γάτου που ήταν η… γατίσια εκδοχή του γιου της! Αμέσως αποφάσισε να υιοθετήσει το ζωάκι. 

To γεγονός ότι ο γάτος βρισκόταν σε ένα φιλοζωικό καταφύγιο στη Μινεσότα, δεκατρείς ώρες ταξίδι με το αυτοκίνητο, δεν τους αποθάρρυνε καθόλου. Ξεκίνησαν λοιπόν για ένα μεγάλο road trip, για να συναντήσουν τον καινούριο τετράποδο φίλο τους.

Φτάνοντας στον προορισμό τους, αμέσως αποζημιώθηκαν για τον κόπο τους. Γιατί ανάμεσα στον Madden και το γάτο αναπτύχθηκε… έρωτας με την πρώτη ματιά. Αμέσως το αγοράκι ένιωσε οικειότητα με το τετράποδο, το οποίο με τη σειρά του δεν δίστασε να κουλουριαστεί δίπλα του.

Ο γάτος ονομάστηκε Moon και από τότε είναι αχώριστος με τον Madden.

«Ξέραμε ότι ήταν προορισμένοι για να γίνουν κολλητοί. Είναι εντυπωσιακό το πώς ένα κατοικίδιο ζώο μπορεί να σε κάνει να νιώθεις λιγότερο μόνος», σχολίασε η Christina.

Ο Madden αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, κυριολεκτικά και μεταφορικά, το γατούλη, χωρίς να υπολογίζει την «ιδιαίτερη» εμφάνισή του. Άλλωστε ξέρει πολύ καλά πως αυτό που μετράει περισσότερο δεν βρίσκεται στην επιφάνεια. Σε ένα βιντεάκι του το 7χρονο αγόρι είπε χαρακτηριστικά: 

«Μη γίνεστε κακοί με άλλους ανθρώπους που είναι διαφορετικοί. Έχουμε περάσει ήδη πολλά δύσκολα πράγματα. Δείξτε καλοσύνη σε όλους… Αν κάποιος είναι κακός μαζί σας, εσείς να είστε καλοί με αυτόν. Γιατί όσοι έχουν αγαπηθεί λιγότερο είναι αυτοί που χρειάζονται περισσότερο την αγάπη».

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News