Μια παραμορφωμένη γατούλα βρήκε την απόλυτη φιλία σε μια μεγάλη σκυλίτσα

Μια γυναίκα και ένα Μπόξερ «υιοθέτησαν» ένα αδέσποτο πλασματάκι χωρίς να σταθούν στην εξωτερική του εμφάνιση. 

Μια Αμερικανίδα δασκάλα παιδιών με ειδικές ανάγκες, η Lori από τη Φλόριντα, επέστρεφε μια μέρα σπίτι όταν εντόπισε στο κατώφλι της ένα μικροσκοπικό γατάκι με παράξενο πρόσωπο. 

Η Willow, όπως ονομάστηκε αργότερα, είχε παραμορφωμένο στόμα και μύτη και ήταν γεμάτη ψύλλους. Η Lori κατάλαβε ότι αν δεν της πρόσφερε εκείνη ένα σταθερό σπίτι, πιθανότατα δεν θα το έκανε κανένας.

Μετά από μια επίσκεψη στον κτηνίατρο, όπου δεν διαπιστώθηκε κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας πέρα από τα παράσιτα, η Willow γύρισε σπίτι με τη νέα της ιδιοκτήτρια, όπου γνώρισε το ζωάκι που θα γινόταν η καλύτερή της φίλη.

Η σκυλίτσα της Lori, ένα μεγαλόσωμο Μπόξερ με το όνομα Ella, υποδέχτηκε θερμά το γατάκι, το οποίο με τη σειρά του αντιμετώπισε το σκυλί σαν να ήταν μια τεράστια γάτα.

Τα δύο κατοικίδια ανέπτυξαν αμέσως μια αδερφική σχέση και άρχισαν να κοιμούνται αγκαλιά και να κάνει το ένα στο άλλο grooming.

Όταν η Willow ήρθε στο σπίτι, σε ηλικία περίπου πέντε εβδομάδων, δεν ζύγιζε ούτε 300 γραμμάρια, αλλά σήμερα, στους 18 της μήνες, είναι κάτι παραπάνω από τρία κιλά. 

«Η Ella με βοήθησε να μεγαλώσω τη Willow έτσι ώστε να γίνει ένα υπέροχο κοριτσάκι», είπε η Lori, που σαν σωστή γατομάνα αγαπάει τα κατοικίδιά της άνευ όρων, παρά τις όποιες εξωτερικές ατέλειές τους.

crooked.jpgΗ Ella και η Willow σήμερα.


 

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News