Breaking Bad: Ο γάτος που ανήκει σε αστυνομικό αλλά έχει κατακλέψει τη γειτονιά

Εδώ και τέσσερα χρόνια, ο Tigger φέρνει καθημερινά καινούρια λάφυρα στον ιδιοκτήτη του.

Ένας τιγρέ γατούλης στις ΗΠΑ έχει ξεπεράσει κάθε όριο θρασύτητας.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Tigger, όπως ονομάζεται, κλέβει ασταμάτητα τα σπίτια της γειτονιάς, φέρνοντας στον ιδιοκτήτη του ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί. Και το πιο ειρωνικό της υπόθεσης; Ο ιδιοκτήτης του, Dave Kempas, είναι αστυνομικός. Έχει δώσει μάλιστα στο γάτο του το παρατσούκλι Kleptokitty ή «κλεφτόγατος», για ευνόητους λόγους.

Ο Kempas άρχισε να υποψιάζεται ότι ο γατούλης του είχε περάσει στην παρανομία όταν ξεκίνησε να του φέρνει κάθε βράδυ διάφορα αντικείμενα που δεν ανήκαν στο σπίτι τους. Τελικά αποφάσισε να του φορέσει μια κάμερα και έτσι τον έπιασε επ’ αυτοφώρω.

Ο Tigger βουτάει τα πάντα, από παιχνίδια μέχρι ένα σακουλάκι με μαριχουάνα, που έφερε μια φορά στο σπίτι, αναγκάζοντας τον Kempa να του κάνει ένα κήρυγμα για το γράμμα του νόμου, αν και μάλλον μάταια.

Υποθέτουμε ότι όπως και στις ταινίες, ο Kempa θα βιώνει μια έντονη εσωτερική σύγκρουση, για το αν πρέπει να παραδώσει στις αρχές το αγαπημένο του παιδί ή όχι. Για την ώρα πάντως, εξιλεώνεται χαρίζοντας τα κλοπιμαία σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Λέγεται μάλιστα ότι και ο προηγούμενος γάτος του Kempas ήταν κλεπτομανής. Μάλλον κάτι δεν πηγαίνει καλά στις μεθόδους διαπαιδαγώγησής του.

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News