Βίντεο: To 2χρονο αγόρι που έχει μεγαλώσει 17 γατάκια

O Sam είναι φιλόζωος από κούνια.

Πριν από μερικούς μήνες μια γυναίκα από την Καλιφόρνια, η Lacey, άρχισε να φέρνει στο σπίτι της γατάκια για προσωρινή φιλοξενία μέχρι να υιοθετηθούν.

«Με τις αδερφές μου μεγαλώσαμε ανάμεσα σε ζώα και ανέκαθεν τα αγαπούσαμε. Ήθελα τα παιδιά μου να βρίσκονται μαζί με ζώα. Η μία γάτα που είχα ήδη δεν μου φαινόταν αρκετή» σχολίασε η Lacey στην ιστοσελίδα Love Meow.

Με το που άρχισε όμως να φέρνει γατάκια από ένα καταφύγιο, το Cat House On the Kings, είχε μια ευχάριστη έκπληξη. Ο 2χρονος γιος της, Sam, όχι απλώς τα αποδέχτηκε, αλλά άρχισε αμέσως να τα φροντίζει με αγάπη.

«Σίγουρα ήθελε να βοηθήσει. Για μένα, είναι ιδιαίτερα όμορφο το γεγονός ότι η αγάπη για τα ζώα βρίσκεται βαθιά μέσα στην καρδιά ενός παιδιού, αλλά και το ότι ένα παιδί ξέρει πώς να τα φροντίσει και να τα μεγαλώσει» είπε η Lacey.

Από τη στιγμή που μπήκε λοιπόν το πρώτο γατάκι στο σπίτι, άρχισαν να έρχονται περισσότερα και μεγάλο μέρος της φροντίδας τους ανέλαβε, με μεγάλο ενθουσιασμό, το νήπιο της οικογένειας.

Μια από τις αγαπημένες του ασχολίες μάλιστα είναι να κουρνιάζει κάτω από μια ζεστή κουβέρτα αγκαλιά με ένα τσούρμο γατάκια.

Απόλαυσε τον Sam και τους μικρούς του προστατευόμενους στο παρακάτω βίντεο:

{youtube}_dxq57bdj1Q{/youtube}

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News