Πώς ένας σκύλος έσωσε ζωή του ιδιοκτήτη κατά τη διάρκεια έκτακτης ιατρικής ανάγκης.

Μια ιστορία που έγινε viral για καλό λόγο

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το γεγονός ότι τα σκυλιά είναι απόλυτα αφοσιωμένα και πιστά στα αφεντικά τους. Σύμφωνα με αυτή τη δήλωση, μια ιστορία ενός πιστού και έξυπνου σκύλου στην πόλη του Κάνσας στις Ηνωμένες Πολιτείες, που έσωσε τη ζωή του ιδιοκτήτη του, έγινε viral στα κοινωνικά μέσα.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, το αστυνομικό τμήμα του Κάνσας Σίτι εξήγησε πώς ο σκύλος ειδοποίησε έγκαιρα τον γείτονα του ιδιοκτήτη του για μια ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης και έτσι βοήθησε στη διάσωση της ζωής του άνδρα.

«Κυριακή το βράδυ, οι αξιωματικοί της ICON (Δυνάμεις καταπολέμησης εγκλήματος στις γειτονιές) βρίσκονταν στην περιοχή της Ν. 10ης και της Λάουρελ για να βοηθήσουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κάνσας Σίτι - το KCKFD και το EMS σε μια κλήση. Ένας άνδρας περπατούσε στην περιοχή με τον σκύλο του όταν άρχισε να αντιμετωπίζει ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ο σκύλος έτρεξε γρήγορα για να ειδοποιήσει έναν κοντινό γείτονα ότι ο ιδιοκτήτης του είχε πρόβλημα και κάλεσε το 911 », αναφέρει η λεζάντα.

https://www.facebook.com/KCKPolice/photos/a.10150345790001128/10157750367621128/?type=3

«Χάρη σε αυτόν τον έξυπνο και πιστό σκύλο και τους γείτονες που έδωσαν προσοχή στην έκκλησή του για βοήθεια, ο άντρας έλαβε άμεση ιατρική φροντίδα και ευτυχώς τα πάει καλά αναρρώνοντας. Όσο για το κουτάβι, ανταμείφθηκε με πολλά χάδια, επαίνους και μερικές νοστιμότατες λιχουδιές. Προφανώς οι αξιωματικοί του ICON έχουν πάντα μαζί τους λιχουδιές!»

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News