Ο γίγαντας γάτος που έφερε γούρι σε ένα καταφύγιο φιλοξενίας ζώων

Γνωρίστε τον πελώριο Αντρέ.

Τον Νοέμβριο του 2014 το καταφύγιο Cat Casita, στο Κολοράντο των ΗΠΑ, υποδέχτηκε έναν αδέσποτο γάτο διαφορετικό από τους άλλους. Τον ονόμασε Αντρέ ο Γίγαντας -από τον ομώνυμο Γάλλο παλαιστή, ύψους 2,24 μ. και βάρους 235 κιλών, που είχε ζήσει και πεθάνει στο δεύτερο μισό του εικοστού αιώνα- για έναν αρκετά προφανή λόγο: όταν βρέθηκε ζύγιζε 10 κιλά ενώ το μήκος του ξεπερνούσε τα 75 εκατοστά.

Ο ελαφρώς αλλήθωρος και αρκετά ντροπαλός γίγαντας δέχτηκε από την αρχή πολλές προτάσεις υιοθεσίας, αλλά οι εθελοντές του καταφυγίου αποφάσισαν να παρατείνουν τη φιλοξενία του μέχρι να θεραπευτεί από ένα παράσιτο. Σύντομα όμως έγινε σταρ του διαδικτύου και κόσμος άρχισε να συρρέει στο καταφύγιο, αλλά και στο μικρό pet shop του, για να τον δει από κοντά.

Οι υιοθεσίες ζώων (και οι πωλήσεις του pet shop, υποθέτουμε) αυξήθηκαν χάρη στον Αντρέ ο οποίος σταδιακά άρχισε να συνηθίζει και να απολαμβάνει την παρουσία των επισκεπτών. Τελικα το Cat Casita αποφάσισε να τον κρατήσει μόνιμα. Αν θέλετε παρακολουθήστε την ιστορία του στη σελίδα του στο Facebook ή στο λογαριασμό του στο Instagram.

andrethegiant2.jpg

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News