Το μετρό του Λονδίνου έγινε μόλις το αγαπημένο μέρος των γατόφιλων

Οι τοίχοι του (μας) φωνάζουν «νιάου».

Γατόφιλοι του κόσμου, ενωθείτε! Και ετοιμαστείτε να φύγουμε για Λονδίνο! Για ποιο λόγο; Πολύ απλά γιατί τις τελευταίες ημέρες, η βρετανική πρωτεύουσα αποτελεί τον τόπο της επαγγελίας για όλοι όσους αγαπούν τις γάτες – τοθλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Όλα αυτά χάρη στην τελευταία καμπάνια της εταιρείας Citizen Advertising Takeover Service (ήτοι C.A.T.S.).
 

tetrapodo_c.a.t.s_inside01.jpg

Η εν λόγω εταιρεία, άλλωστε, δραστηριοποιείται στον τομέα των δημιουργικών τεχνών αλλά σίγουρα βρήκε τον πιο fan τρόπο να προωθήσει το τρέχον project της. Στο πλαίσιο του τελευταίου, άλλωστε, η C.A.T.S. ανακατάλαβε τον σταθμό Clapham Common και τον γέμισε με αφίσες και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται γάτες. Στόχος της καμπάνιας είναι να εμπνεύσει τους επιβάτες του μετρό να σκέφτονται πιο δημιουργικά, να τους φτιάξει τη διάθεση και –κυρίως- να τους ευαισθητοποιήσει για τα κατοικίδια που έχουν μείνει χωρίς οικογένεια.

tetrapodo_c.a.t.s_inside02.jpg

Μάλιστα, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του βρετανικού μετρό, οι γάτες που πρωταγωνιστούν σε αυτήν την απολαυστική καμπάνια αποτελούν τους προσωρινούς ενοίκους του Battersea Dogs and Cats Home or Cats Protection, του κοντινότερου στον συγκεκριμένο σταθμό καταφυγίου για αδέσποτα ζώα προκειμένου να προτρέψει τους γατόφιλους να υιοθετήσουν… άμεσα!

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News