Αυτό το κουτσό σκυλάκι έχει τρελάνει το Instagram

Το όνομα του είναι Ollie και εδώ και 4 μήνες δεν το πειράζει που είναι και μεγάλη φίρμα!

Προ-Παρασκευή σήμερα και εμείς είπαμε να μοιραστούμε μαζί σου ό,τι πιο γλυκό, χνουδωτό και υπέροχο έχουμε αντικρίσει όλη την εβδομάδα! Ο λόγος για τον αξιολάτρευτο Ollie, ένα μικρό γκόλντερ ριτρίβερ που έχει μετατραπεί σε μεγάλο σταρ του Instagram χάρη στην πανέμορφη και πάντα χαρούμενη φάτσα του και τις συγκλονιστικές περιπέτειες στις οποίες μπλέκει. Οι ιδιοκτήτες του είχαν μάλιστα τη  ιδέα να απαθανατίζουν τον σκανταλιάρη και κεφάτου Ollie με στόχο να μοιράζονται με τους φίλους τους και τους απανταχού φιλόζωους την καθημερινότητά τους μαζί του. Οι ίδιοι μάλιστα τονίζουν ότι ο καλόκαρδος Ollie βιάζεται να μεγαλώσει για να γίνει σκύλος θεραπείας μιας και πιστεύουν ότι η θετική του διάθεση πέρα από μεταδοτική μπορεί να αποβεί ανακουφιστική για άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες (βλ. ηλικιωμένους, άτομα με εξαρτήσεις, κ.τ.λ.)

Κρίνοντας από το πόσο μας έκαναν να χαμογελάσουμε οι τελευταίες περιπέτειες του Ollie, είμαστε βέβαιοι ότι το μελλοντικό του «επάγγελμα» του ταιριάζει γάντι!

tetrapodo_ollie_01.jpg tetrapodo_ollie_02.jpg tetraodo_ollie_04.jpg tetrapodo_ollie_03.jpg tetrapodo_ollie_05.jpg tetrapodo_ollie_06.jpg tetrapodo_ollie_07.jpg tetrapodo_ollie_08.jpg

 

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News