Βρήκαμε την πιο οικονομική Premium ξηρά τροφή για τον σκύλο σας!

Ένα κλασσικό πρόβλημα όλων μας που έχουμε σκύλο, είναι να βρούμε την κατάλληλη τροφή που να καλύπτει τις ανάγκες του τετράποδου φίλου μας, παρέχοντάς του ισορροπημένη διατροφή χωρίς όμως να χρειάζεται κάθε μήνα να δίνουμε ένα σωρό λεφτά για να την αποκτήσουμε.

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε την πιο οικονομική Premium ξηρά τροφή για σκύλους, η οποία μάλιστα, παράγεται στην Ελλάδα! Εκτός αυτού η διανομή γίνεται απευθείας από την ίδια την εταιρία που την παρασκευάζει και παρέχει δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα. Πώς γίνεται λοιπόν να είναι η πιο οικονομική Premium τροφή; Όπως είπαμε, η διανομή γίνεται απευθείας από την παραγωγή στους πελάτες, συνεπώς μπορεί η εταιρία και παρέχει premium ποιότητας τροφή σε ανταγωνιστική τιμή.

Μπαίνοντας στο site της εταιρίας (www.mojestik.gr) είδαμε ότι δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κάνουν συνδρομή παρέχοντάς τους ακόμη καλύτερη τιμή και προσφέροντας τους την ευκολία του να μην χρειάζεται να σκέφτεσαι πότε τελειώνει η τροφή του σκύλου σου, καθώς σε ενημερώνουν αυτοί όταν χρειάζεσαι νέα συσκευασία.

Η αναζήτηση για μια καλής ποιότητας τροφή η οποία δεν θα σας κοστίζει πολύ τελείωσε! Με τη Mojestik θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και τον μικρό σας φίλο χορτασμένο και υγειή! Ξεχάστε λοιπόν την έγνοια της αγοράς τροφής και επικεντρωθείτε στο παιχνίδι και στις βόλτες με τον σκύλο σας.

Μπείτε στο www.mojestik.gr και επιλέξτε την κατάλληλη τροφή για τον μικρό σας φίλο. Αφήστε τα υπόλοιπα στην Mojestik και θα σας αποστείλει την τροφή στην πόρτα σας με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα!

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News