Κλείσε ραντεβού για δωρεάν στοματικό έλεγχο στον κτηνίατρο!

10η συνεχόμενη χρονιά του «Μήνα Στοματικής Φροντίδας Pedigree® Dentastix™»...

Πολλοί έχουμε την τάση να αμελούμε τη στοματική υγιεινή μας, πόσο μάλλον εκείνη του τετράποδού μας. 4 στους 5 σκύλους άνω των 3 ετών αντιμετωπίζουν προβλήματα σε δόντια και ούλα, με αποτέλεσμα όχι μόνο να νιώθουν πόνο και ενόχληση, αλλά και να κινδυνεύουν με περαιτέρω αρνητική επίδραση στην υγεία τους. Ωστόσο, το 90% των ιδιοκτητών θεωρεί ότι ο σκύλος τους έχει υγιή δόντια και ούλα. Το ήξερες, μάλιστα, ότι μια φαινομενικά αθώα νόσος όπως η ουλίτιδα, αν δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί να προκαλέσει στον σκύλο μας τελικά ακόμη και καρδιακές νόσους ή θανατηφόρες λοιμώξεις; 

Θα έχεις, ίσως, διαβάσει για την προσπάθεια που κάνει το Pedigree® προκειμένου να κινητοποιήσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη σωστή πρόληψη όσον αφορά στην στοματική υγιεινή των σκύλων. Αυτή, μάλιστα, είναι η 10η συνεχόμενη χρονιά που το Pedigree® πραγματοποιεί τον «Μήνα Στοματικής Φροντίδας Pedigree® Dentastix™», προσφέροντας δωρεάν στοματικό έλεγχο σε όλους τους σκύλους, σε συνεργασία με πάνω από 300 κτηνίατρους σε όλη την Ελλάδα. Μαθαίνουμε, μάλιστα, ότι σχεδόν ένας στους τρεις κτηνιάτρους συμμετέχει στην ενέργεια, κάτι που δείχνει την αναγνώριση της σημαντικότητάς της. 

Δωρεάν έλεγχος και πρακτικές οδηγίες
 

pedigree05.jpgΤα τακτικά τσεκάπ στον κτηνίατρο δεν πρέπει να τα αμελείς. Σε μια επίσκεψη ρουτίνας, ο κτηνίατρος θα εξετάσει μεταξύ άλλων το στόμα του σκύλου και, αν παρατηρήσει σημάδια όπως δυσάρεστη αναπνοή, κίτρινα ή καφέ δόντια, ούλα που αιμορραγούν κ.λπ., θα τα διερευνήσει περαιτέρω και θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Αυτό τον μήνα, μάλιστα, από 1η έως 30 Ιουνίου 2017, μπορείς να εντοπίσεις τα πλησιέστερα σε εσένα συνεργαζόμενα κτηνιατρεία, μέσω της ειδικής εφαρμογής στη σελίδα Pedigree Greece στο Facebook, να προσφέρεις στο κατοικίδιό σου δωρεάν έλεγχο της στοματικής του υγείας, να ενημερωθείς για τη σημασία της υγιεινής του στόματος, αλλά και να λάβεις πρακτικές οδηγίες για τη στοματική φροντίδα του σκύλου σου. 

pedigree5.png


Και δεν είναι μόνο αυτό!


Κλείνοντας ραντεβού μέσα από την
ειδική εφαρμογή, μπορείς επιπλέον να λάβεις συμμετοχή σε ένα μοναδικό διαγωνισμό όπου ανεβάζοντας μία φωτογραφία του σκύλου σου μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση, στην οποία 10 τυχεροί θα κερδίσουν έναν δωρεάν οδοντικό καθαρισμό σκύλων και Pedigree® Dentastix™ ενός χρόνου. Τα δώρα όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού στη σελίδα της Pedigree® στο Facebook θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός «Μάντεψε ποιος», μέσα από τον οποίο το κοινό καλείται να ανακαλύψει τον διάσημο «σκυλομπαμπά» ή «σκυλομαμά» της φωτογραφίας και να διεκδικήσει τα Dentastix του μήνα. 

Τι είναι το Pedigree® Dentastix;


pedigree2.jpgΤο 
Pedigree® Dentastix™, που διατίθεται στις περισσότερες αλυσίδες λιανικής και pet shops, είναι μια μοναδική γευστική λιχουδιά για τον σκύλο σας που βοηθάει στη διατήρηση της υγείας των ούλων και των δοντιών καθημερινά. Τα Pedigree® Dentastix™, με το μοναδικό σχήμα ‘X’ και την ειδική λειαντική υφή, ενισχύουν την υγιεινή δράση του μασήματος, ενώ τα ειδικά ενεργά συστατικά τους συνδέονται με το ασβέστιο στο σάλιο, καθιστώντας την πλάκα μαλακότερη, κάνοντας ευκολότερη τη διαδικασία αφαίρεσής της. Σύμφωνα με κλινικές έρευνες, μάλιστα, ένα Pedigree® Dentastix™ την ημέρα μπορεί να μειώσει το σχηματισμό της πέτρας έως και 80%! 

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News