Δώστε στέγη στο κατοικίδιο της καρδιάς σας

και ξεκινήστε ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο της απέραντης αγάπης!

 

Σε λίγες μέρες, στις 4 Οκτωβρίου, τα προφίλ μας στα social media θα πλημμυρίσουν από χιλιάδες καρδούλες, αγκαλίτσες και θαυμαστικά κάτω από τρυφερές φωτογραφίες με σκύλους και γάτες όλων των ηλικιών, σε όλων των ειδών τις πόζες. Αφορμή, η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων που, κάθε χρόνο, γίνεται ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη μας για τα αθώα, ανιδιοτελή τετράποδα πλάσματα που γεμίζουν τη ζωή μας.

Βέβαια, δεν θα είναι όλα εκεί, να ακούνε σε χαριτωμένα ονόματα και να λάμπουν από υγεία και φροντίδα. Πάρα πολλά θα λείπουν – αμέτρητα δυστυχώς στους δρόμους απροστάτευτα και, τα πιο τυχερά, στις εγκαταστάσεις κάποιου φιλοζωικού σωματείου, περιμένοντας να ανοίξει η τύχη τους, με τη μορφή της υιοθεσίας σε κάποιο φιλόξενο σπίτι.

Η υιοθεσία ενός τετράποδου φίλου, είναι από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής. Δεν είναι απλά ένα ζώο που μένει μαζί σου, είναι οικογένεια! Το φροντίζεις, το αγαπάς, το νοιάζεσαι, το προστατεύεις και δένεσαι μαζί του χωρίς όρους.

Τα Pedigree® και τα Whiskas®, οι μάρκες που φροντίζουν με γνώση και αφοσίωση τη σωστή διατροφή για σκύλους και γάτες, δίνουν μεγάλη προτεραιότητα στην ανάγκη να μην υπάρχουν κατοικίδια συντροφιάς χωρίς σπίτι. Γι’ αυτό συνεργάζονται με το Dogs' Voice, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που στηρίζει το έργο 102 φιλοζωικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα, διαθέτοντας μεταξύ άλλων το μεγαλύτερο δίκτυο προώθησης αδέσποτων σκύλων σε υπεύθυνες υιοθεσίες. 

pedi1.jpg

Μάλιστα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων μας καλούν να πάρουμε μέρος στον πρωτότυπο διαγωνισμό «Σκύλο ή Γάτα»! Μας βοηθούν να αποφασίσουμε ποια προσωπικότητα κατοικίδιου ταιριάζει περισσότερο με τη δική μας, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι για κάθε συμμετοχή θα προσφέρουν γεύματα αγάπης σε φιλοζωικά σωματεία όλης της Ελλάδας

Γι’ αυτό, μπείτε τώρα στο www.catordog.gr, και ξεκινήστε ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο της απέραντης αγάπης που μόνο οι φίλοι μας τα ζώα προσφέρουν με τόση ανιδιοτέλεια. Αρκεί, να τους ανοίξετε την αγκαλιά σας και την πόρτα του σπιτιού σας. 

Προσέφερε κι εσύ ένα γεύμα αγάπης απλά με ένα κλικ www.catordog.gr

pedigree_whiskas_new.jpg

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News