Mουσική θεραπεία: Μουσική Χαλάρωσης Σκύλων για Άγχος Αποχωρισμού

Η ιδανική μουσική για σκυλιά που υποφέρουν από άγχος αποχωρισμού

Αυτή η μουσική για σκύλους θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε το σκυλί σας που υποφέρει από άγχος αποχωρισμού και μοναξιά. Αυτή η μουσική είναι δοκιμασμένη και έχει βοηθήσει εκατομμύρια σκύλους σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιήστε την όταν φεύγετε από το σπίτι ή εάν ο σκύλος σας αισθάνεται αναστατωμένος, ανήσυχος ή μόνος. Αυτή είναι η τέλεια φυσική θεραπεία για το άγχος σε σκύλους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μουσική θεραπείας συμπεριφοράς για σκύλους και κουτάβια!

Δωρεάν μουσική και τηλεόραση: https://www.relaxmydog.com

Οι Relax My Dog είναι ειδικοί στη δημιουργία χαλαρωτικής μουσικής για να ηρεμήσουν το σκυλί σας και να βοηθήσουν τους σκύλους να κοιμηθούν. Η μουσική συντίθεται εσωτερικά από την ομάδα των παραγωγών και χρησιμοποιεί τεχνολογία σάρωσης ήχου που έχει σχεδιαστεί για να χαλαρώνει και να ηρεμεί το σκυλί σας. Εάν ο σκύλος σας έχει προβλήματα ύπνου, προβλήματα άγχους ή αγχώνεται κατά τη διάρκεια πυροτεχνημάτων και καταιγίδων, θα πρέπει να δοκιμάσετε τη μουσική αυτή και θα παρακολουθήσετε τον σκύλο σας να χαλαρώνει μπροστά στα μάτια σας!

♫♫♫ Relax My Dog Music στο iTunes:

https://itunes.apple.com/gb/artist/re...

Η μουσική του Relax My Dog θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε τον σκύλο ή το κουτάβι σας σε διάφορες καταστάσεις. Κουτάβια που κλαψουρίζουν, ελαχιστοποιήστε το άγχος αποχωρισμού, μειώστε την υπερκινητικότητα, ελαχιστοποιήστε το φόβο για καταιγίδες, σταματήστε το ανεπιθύμητο γάβγισμα, παρηγορήστε τα άρρωστα ή τραυματισμένα σκυλιά και ηρεμήστε το σκυλί σας σε ταξίδια με αυτοκίνητο - Το Relax my Dog τα κάνει όλα!

Η τεχνολογία σάρωσης ήχου του Relax My Dog είναι ο υψηλός θόρυβος που διαπερνά πολλές από τις μελωδίες. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι σκύλοι ακούν δύο έως τρεις φορές περισσότερο από τους ανθρώπους - κάτι που δεν είναι αλήθεια. Στην πραγματικότητα, τα σκυλιά ακούν το ίδιο με εμάς - μόλις δύο έως τρεις οκτάβες ψηλότερα. Η σάρωση ήχου στη μουσική τους έχει σχεδιαστεί όπως η σφυρίχτρα σκύλου - για να κρατά την προσοχή των σκύλων σας στη μουσική.

Η μουσική του Relax My Dog είναι μοναδική και θα βοηθήσει σε διάφορες καταστάσεις ως υποκατάστατο της φαρμακευτικής αγωγής. Έχουνε βοηθήσει χιλιάδες σκύλους και κουτάβια σε όλο τον κόσμο να κοιμηθούν και να μειώσουν το άγχος τους. Η μουσικοθεραπεία για τον σκύλο σας μπορεί να τον κρατήσει ήρεμο, χαρούμενο και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκουράσετε τους σκύλους διάσωσης - ή απλώς να συνηθίσετε το κουτάβι ή τον σκύλο σας στο νέο τους σπίτι.

Η αλλαγή σπιτιού είναι μια απίστευτα αγχωτική περίοδος για τα σκυλιά - καθώς πρέπει να συνηθίσουν σε πολλά διαφορετικά αξιοθέατα και ήχους, καθώς και στη νέα τους οικογένεια και σε οποιοδήποτε άλλο κατοικίδιο στο σπίτι. Σας συνιστούνε να παίξετε το Relax My Dog κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε τον καρδιακό ρυθμό και να τους χαλαρώσετε ενώ εξερευνούν το νέο τους περιβάλλον. Όχι άλλα κουτάβια που κλαψουρίζουν - θα συνηθίσουν στο σπίτι σας σε ελάχιστο χρόνο με τη βοήθεια της μουσικής του Relax My Dog!

Είναι επίσης πολύ χρήσιμο να ηρεμείτε το σκυλί σας κατά τη διάρκεια ταξιδιών με αυτοκίνητο - που πολλά σκυλιά βρίσκουν μια στρεσογόνα στιγμή. Μπορεί να το συσχετίσουν με επισκέψεις κτηνιάτρων - γι' αυτό συνιστούμε να παίζετε τη μουσική του Relax My Dog πριν και μετά τις επισκέψεις στον κτηνίατρο για να μειώσετε το άγχος τους.

Η χειρότερη εποχή του χρόνου για πάνω από το 60% των σκύλων είναι η εποχή των πυροτεχνημάτων - τα δυνατά χτυπήματα είναι πραγματικά τρομακτικά γι' αυτούς και μπορεί να παρατηρήσετε μια τεράστια αλλαγή στον σκύλο σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι καταιγίδες είναι μια άλλη δύσκολη στιγμή για τα σκυλιά, με την πλειοψηφία των σκύλων να φοβούνται πολύ τις καταιγίδες λόγω των άγνωστων δυνατών θορύβων. Το Relax My Dog είναι η τέλεια λύση σε αυτήν την κατάσταση που προκαλεί άγχος - απλώς παίξτε τη λίστα αναπαραγωγής πυροτεχνημάτων και καταιγίδων για να μειώσετε το άγχος των σκύλων σας και να τους κάνετε να αισθάνονται ασφαλείς.

Έτσι, είτε έχετε Pug, Labrador, Pomeranian, Shi Tzu, Terrier ή Great Dane - οποιαδήποτε ράτσα μπορεί να γίνει χαλαρή και ήρεμη όταν ακούνε το Relax My Dog.

 Ακολούθησε το tetrapodo.gr στο Google News