Εσύ κάνεις πάρτι γενεθλίων στο σκύλο σου;

Νέα έρευνα έδειξε ότι 3 στους 4 γιορτάζουν κανονικά τα γενέθλια του τετράποδου συντρόφου τους.

Κείμενο: Ελβίρα Δρακάκη

Με όλο και περισσότερους να δηλώνουν ότι ο σκύλος τους είναι μέρος της οικογένειάς τους, τα πάρτι για τα γενέθλια των σκύλων γίνονται σιγά σιγά το νέο trend.

Αυτό έδειξε σχετική έρευνα που έγινε στη Μεγάλη Βρετανία από την εταιρεία σκυλοτροφών Lily’s Kitchen, όπου ένα εντυπωσιακό ποσοστό της τάξης του 75% δήλωσε ότι γιορτάζει κανονικά τα γενέθλια του σκύλου, όπως θα έκανε για ένα παιδί.

Μάλιστα, το 58% δήλωσε ότι του τραγουδάει και το Happy Birthday και το 51% ότι διοργανώνει ένα κανονικό πάρτι γενεθλίων!

Και με το 14% των ερωτηθέντων να δηλώνουν περήφανα ότι ο σκύλος είναι σαν παιδί τους, δεν είναι περίεργο που ξοδεύουν κάτι παραπάνω για τα γενέθλιά του.

Συγκεκριμένα, το 64% είπε ότι δίνει πάνω από 10 λίρες το χρόνο για δώρα και διακοσμητικά για την ξεχωριστή ημέρα του σκύλου του, ενώ πάνω από τους μισούς (55%) πάνε ακόμα παραπέρα, ετοιμάζοντας του ένα ειδικό γεύμα για τα γενέθλιά του, με βάσει το αγαπημένο φαγητό του σκύλου τους.

Αν, λοιπόν, ο σκύλος σου είναι και για σένα κανονικό μέλος της οικογένειάς σου, μήπως να ετοιμάζεσαι για ένα ιδιαίτερο πάρτι γενεθλίων φέτος;

Πάρε μία ιδέα για το πόσο χαρούμενο μπορεί να κάνεις το σκύλο σου από το παρακάτω βίντεο, όπου ο τετράποδος πρωταγωνιστής δεν κρατιέται από τη χαρά του για την τούρτα του!

 

Σχετικά θέματα

Διαβάζονται τώρα!

Ξέρετε άραγε γιατί ζυμώνουν οι γάτες;

Ρίχνουμε φως σε μία από τις πιο ιδιαίτερες γατίσιες συμπεριφορές

Ιδρώνουν τα σκυλιά;

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τον ιδρώτα και για το πώς διαχειρίζεται ο σκύλος…

Έχουν άγχος αποχωρισμού και οι γάτες;

Ναι ακόμα και αυτά τα ιδιαιτέρως ανεξάρτητα κατοικίδια μπορεί να το βιώσουν

Αρθρίτιδα σε γάτες

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε

Πλήρης οδηγός διατροφής μικρόσωμων σκύλων

Δες αναλυτικά πώς να φροντίσεις τη διατροφή του μικρόσωμου σκύλου σου! Τι…